Stefan Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Tak tohle mě dostalo. Hodinky jako komponent pro umělecká díla Další modely jsou zde: http://www.pfau.com.br/artepfau/imagens.php
Jeňa Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 xlaque napsal: +1 Pěkné to moc není. Snad je to alespoň zajímavé.
Skeleton Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Teda fantazie lidska je opravdu bezbreha!
xlaque Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Jeňa napsal: Pěkné to moc není. Snad je to alespoň zajímavé. Ja som reagoval na prispevok Brumblajsa,že s nim suhlasim,zdielam ten isty nazor,ale v pohode
koblih69 Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 (upraveno) Autor si s tím dal jistě spoustu práce, ale na mě to působí naprosto šíleným dojmem. Nedovedu si představit, že bych něco takového měl doma nebo v kanceláři. JeE to zajímavé a jistě si to najde své příznivce, kterým se to bude líbit. já dál zůstanu fandou motorek a hodinek. Kočkopes mi do domu nesmí Upraveno 1. července 2007 uživatelem koblih69
Mike. Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 Brumblajs napsal: Chudinky hodinky Jo no.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se