Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, prosim o uprimnou odpoved. Nasel jsem si v jednom obchode damske hodinky Hanowa. Jedna se o kovovy cernofialovy model se safirovym sklem. Chci pro drahou polovicku hodinky pod stromecek. Nechci nic uzasneho, nicmene bych se rad vyhnul vecem jako Jasnena Vlahova Design... :-) Zajima me, jestli Hanowa stoji za 2000 kc za nove, se zarukou a v designu presne jaky hledam... (vybirejte zensky hodinky... ;-) ) Dekuji moc.

Odesláno

Tak  můj šálek kávy to není, ale v téhle cenové hladině je to asi to lepší.

Určitě to je aspoň hodinářská firma.

Možnost variability řemínku je plusem, PVD povrch naopak asi nebude nejodolnější.

Pokud designově vyhovují, neváhej.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Designove prave vyhovuji velice, dalo by se skoro rici, ze jsou dokonale. A jedna se mi o to, aby to byly hodinky, ktere pri slusnem zachazeni aspon chvili vydrzi. Jedna se mi aspon o trochu kvality v ramci moznosti a ceny. Myslim, ze drahe hodinky by ani nedocenila. Tak snad se ji budou libit... :-)

Odesláno (upraveno)

Tak hodinky jsou doma. Jen drobna uprava-posledni modely maji zmenenou vodotesnost ze 3atm na 5atm a jiz nemaji ISA ale Ronda strojek... ;-) PC za nove 2000kc... ;-)

Upraveno uživatelem florent

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...