Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dik :), ako je mi jasne , ze na lestenych plochach sa nosenim proste vlasocniciam nevyhnem :) na puzdre ich je po menej , ale spona je dost posramotena :-). Sphinxx: ano chapem, ze prelestit bez celkoveho servisu. Ved to vlastne aj dava logiku pokial su v poriadku :). Neviem, ci mi znova neobrati fotky lebo pridavam to z mobilu jeden rychlocvak na ruke a foto spony :-). maxigabrielg: ako si dopadol :)?

post-34615-0-32561700-1418129241_thumb.jpg

post-34615-0-69643400-1418129260_thumb.jpg

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

seknu ti!

frajer, no....

ja az zajtra mam stretnutie, tak dufam, ze mi to splni ocakavanie...

OT

co to mas za auto?

Upraveno uživatelem maxigabrielg
Odesláno

Dakujem :), po pravde trosku som mal obavu z velkosti, zapastie mam 19,5cm a doteraz som mal najvacsie hodinky 42mm, ale som rad, ze ste ma ukludnili ;-). V okoli nemam ziadneho chrono pacienta tak som rad , ze sa mozem pochvalit tu :-). maxigabrielg: tak drzim palce zajtra. Auto mam jednu staru pazravu prasnicu :-D w211 E500

Odesláno

Sedia super, este raz GRAT  :thumbsup_anim:

Nerob starosti, daj prelestit len sponu  B) . Na tvoju ruku kludne aj 48 mm myslim tym Super Avenger! Ja mam cca taky isty obvod a bez problemov sadli ked som ich mal a pravdupovediac este zopar mm-ov by som asi aj este vydrzal  :D

BTW k tym lestenim povrchom este len tolko ze moje SOH som kupoval ako mesacne a boli asi cca tyzden nosene a na spone je dost tych vlasocnic. Satci im ked raz polozis na stol troch pohybes s rukou a mas to vybavene  :frusty:  takze davam prelestit (sponu)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Dakujem :), po pravde trosku som mal obavu z velkosti, zapastie mam 19,5cm a doteraz som mal najvacsie hodinky 42mm, ale som rad, ze ste ma ukludnili ;-). V okoli nemam ziadneho chrono pacienta tak som rad , ze sa mozem pochvalit tu :-). maxigabrielg: tak drzim palce zajtra. Auto mam jednu staru pazravu prasnicu :-D w211 E500

zajtra zreferujem!

( to som mal aj ja, prijemne spomienky - mne sa spotreba na tu dobu zdala akurat 11.5 az 13 ale velmi zivo vyuzivanych osem valcov)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak uz ich mam na ruke!

krasny kus a Jony je super chlap - vyborny pokec od hodiniek az cez auta a audio, no vyborna debata!

Odesláno

ADlkov, diky :-) no s tymi vlasocnicami je to presne ako hovoris. Aj ked si to uvedomujem tak ich asi pri tom pretesneni dam aj prelestit nech mozem skrabance chytat s cistym stitom :-D. maxigabrielg: tak teda gratulujem :) , ked budes mat chut tak nahod foto :) ( ja mam dlhodobo 14,5 a nizsie to nejde ani pri kludnej jazde )

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ok, nieco nahodim!

su velmi pekne!

( ja som mal v CL tiez 500 a jazdil som len dialnicne a dlhodobo cca 12 - na sport som mal turbo a tam som to neriesil, zabava!)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ok, zajtra nafotim... dcera mi poslala aj nejake moje starsie hodinky ( v sekcii Co ma prave potesilo) a tie by som tiez nafotil a potom keby ste mi pomohli nacenit a predat ( mne su uz male!)

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

dnes som nemal vela casu na fotenie, kamoska nesla do skoly a tak sme sa motali po krčmách...

aspon nieco:

post-1887-0-32788600-1418317236_thumb.jpg

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

dnes som nemal vela casu na fotenie, kamoska nesla do skoly a tak sme sa motali po krčmách...

aspon nieco:

post-1887-0-32788600-1418317236_thumb.jpg

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

mne pride tiez zaujimavy, ale aj ta modra je krasna varianta!

zial nestiham az tak sa venovat zivotu na nasom fore a nechcem tu cely cas slubovat, ze nieco nafotim, ( uz to aj tak par dni slubujem...),ale uz od pondelka budem doma v Prahe a nieco a nieco sa nafoti...

A som rad ( a tymto jej dakujem!), ze mlada sa nevenuje len modelingu ale uz ma aj vlastny super fotak a potrapila sa a pohrala sa s fotenim, ktore vobec nedopadlo tak zle. Ona to nebrala ako dokumentarne fotenie na predajny inzerat - je jasne, ze na to je treba tie rozne hodinky inak odprezentovat - ale aj tak DAKUJEM!

Odesláno

Pekny je ten odraz ciernej a kremovej, dobra kombinacia! Uzivaj, uzivaj, uzivaj a s fotenim sa netrapi, ved ked budes mat cas a naladu aj tak ich nafotis a hodis sem vysledok ;)

Odesláno

taky jsem hodně zvažoval kombinaci černo-bílá x modro-bílá, nakonec jsem šel do modré, ale obě jsou nádherné :cheers: Ještě doporučuju dokoupit mesh, je fantastický a dělá ze sportovních hodinek "skoro oblekovky" ... ok, malinko jsem si zapřeháněl...  :-)

post-30661-0-83464300-1418559713_thumb.jpg

Odesláno

Jsou to všechno SOH46 (mají datumovku na 6, oproti SOH42, které mají datum na 3). A nosí se výborně, díky zahnutým nožkám sedí jako o 2-3mm menší hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...