Přejít na obsah

Seiko 7t32

Roman-ZA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,asi rok zpatky jsem tady prodaval starsi chronograf,kterej byl kupovanej cca v roce 1995,nebo tak nejak.Krome menenych baterek a asi tesneni nebylo potreba zadnyho vetsiho zasahu.Dily dostupny jsou,takze pohoda.

Odesláno

Takze tento stroj sa vyraba uz taku dlhu dobu? Zrejme je to lacny, jednoduchy a dobry stroj. Hodinky vychadzaju na 190 EUR, co nie je podla zla cena.

Odesláno

No jo,ja je mel od kamose,co je prave kupoval asi v tom roce 95,pamatoval si i cenu,prej za ne daval 6litru.Shodou okolnosti jsem presne ten model,co jsem prodaval,nasel v jednom zapadlym hodinarstvi.Za 5.900Kc,jenom teda ten budik zni jak u digitalek,holt quartz,no.

Odesláno

Ten kalibr je bezproblémovej a dost přesnej. Měl jsem ho v tomhle provedení 

http://www.chronograph.com/store/mli_viewItem.asp?idproduct=1826

nosil je přes deset let, než jsem se nakazil chronobundem a přešel na mechaniky. I ten alarm má něco do sebe, přestože je relativně tichej, tak při hození do čistýho popelníku nebo skleničky na hotelu tě ráno vytáhne z betle i po ostřejším večírku.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Oproti 7t62 ma 32ka. Stopky jen do 30 minut. Ale ten subcifr je prehlednejsi. Ma o dve tlacitka vic na leve strane, ale jedno je vlastne korunka primo na budik. Tak je to lehcejsi. Nastavovani. Presnost stejna jak 62ka. 1 vterina za 4 dny. Alarm je u 32 ky hlasitejsi. Protoze driv meli. Hodinky mene masivni. Poudra .

Odesláno

7t92 ma misto alarmu ten sub cifr ukazatel hodin stopek do 12 h. Nahore na desetiny vterin. Ty bezi prvni pul minuty pak sfoji a ukazou jen konecnou desetinu. Mezicas maji taky. Osobne me ten sub cifr na ukazatel hodin stopek prijde nevzhledny. A divny

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...