Hampejz Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Jsem xtým majitelem zde na fóru. Z prvu jsem si nebyl jist koupí, ale hodinky jsem si zamiloval. Jsou neskutečně elegentní. Nicméně teď mě trápí... 1) Překlápění data... nepřeklopí se mi v noci. Včera jsem v 21:00 nastavil (doufám správně) am/pm a ráno datum opět nepřeklopeno - jak kdyby se nechytlo po seštelování, stejně jako po seřízení času se hned nechytne minutová ručička, ale až třeba za x vteřin (i minutu). Při nastavování v režimu datum i čas se vše chová správně 2) odchylka je od začátku divná, ale včera jsem ji měřil a dělá 3s na 15 minut. V noci od 21 do 7 udělali 1,5 minuty Jsou z roku 2008. Může to být tím, že nebyly nikdy na servise? Nejsem si vědom toho, že bych s nimi ťukl. Jak moc velký otřes by to vlastně musel být, aby se hodinky "rozhodily". Co se týče servisu. Jsem z Praha 5. Mám je poslat do AS - Pardubice (cena cca 3500,-) či se vydat po Praze. Pokud Praha, tak kam, kolik si připravit času a peněz? Obecně jsem smolař a mám asi špatnou auru, protože jsem již koupil spousty věcí, které měly být super a pak musel investovat Děkuji moc za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 V záruce už nejsou, takže AS nepotřebuješ. Jsi z Prahy, tak je zanes na Dělostřílny (Knespl&Majzlík) a uvidíš... Nevím kdy jsi je kupoval...pobav se s prodávajícím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Ok, děkuji za tip. S prodávajícím jsem se bavil a problém neměl. Možná pravda, možná lež.... to není jak zjistit a tak hledám chybu u sebe. Navíc Michal byl velmi ochotný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 zkus nastavit datum o jeden den min a pak je rucne nastavenim rucicek nastav spravne cili rucne prejedes pulnoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 a kdyz nad tim tak premyslim seridit u K&M by si taky zaslouzily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 (upraveno) ja myslim, ze i kdybys jim mel doprat peknej servis, tak ta cena, za kterou jsi je tady koupil, je hodne mimo realitu i na after market trhu (srov. ebay, chrono24, atd.) takze to bude win win vzdycky:)) P.S. coz je dle meho jeden z hlavnich "problemu" chrnmg, ze naprosto "kazi" cenu hodinek. Upraveno 7. prosince 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Datum se v noci chytil.....diky za tip.... Mno a servis je nemine ... Hodinky si nebudou chodit podle plotu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Tak návštěva u pana Frýdla dnes. Hodinky prý podle ohlodaného šroubku někdo otevíral, že by upadly nevypadají, vlas je prý ok. Chyba z venku vidět není, až na trochu více hustého zeleného mazání. Takže dle odhadu pana hodináře zatvrdlo mazání. Chce to komplet servis. Cena Oris, Frýdl, Knepsl stejná (cca 3.500,-). Tudíž volím asi origo servis a poputují do Pardubic. Snad se tam nic nenajde.... Jinak odchylka dle příštroje 3 minuty. Pokud je opravdu způsobena postupně zatuhávajícím mazáním, tak nevěřím tomu, že se to hnulo ze 3s na 3m během 2-3 týdnů co je mám... PS: pan Frýdl bere věci s dokončením až přelom Leden/Únor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se