Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Tak 2254.50 zpět ze servisu. Korunka a krček, čištění náramku a seřízení zpožďujícího strojku, vše za měsíc hotovo. Mám je od středy večera, nosím je celou dobu, na noc na záda a udělali zatím +4 vteřiny. Takže paráda  :clap:

edit doplnění:

ještě k tomu točení na začátku protisměru, aby se chytnul závit.. mistr Mechano říkal že je to nesmysl, teď jsem to zkoušel a vůbec mi to nejde...

Takže asi budu mít navždy (když už jsem jednou strhnul závit) hrůzu ze šroubování korunek :mellow:, naštěstí ale seamastery budu teď seřizovat maximálně 1x za 14dní, když mi teď dělají +2 vteřiny denně :)

Upraveno uživatelem martigen
Odesláno

Tak hurá! Příběh se šťastným koncem. Toho šroubování bych se zas tolik nebál. Pokud se to nerve silou a pozná se s citem, kdy korunka jde a kdy ne, nemůže se nic stát.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tak se mi dnes taky podařilo strhnout závit na TH Grand Carrera Cal. 8. V Koskomu mi řekli 6-10k (krček + korunka) a že to musí poslat do brna. Jsem si zas vydělal...

edit: Ale moc nechápu, proč mi to nechtěli vzít do opravy bez karty (mám doma) a proč ho nejvíc zajímalo, jestli je překlápečka originál (jasně, že ne - odložil jsem kovový tah a dal to na žraloka ze strapshopu)..

Upraveno uživatelem pjanek
  • po měsících...
Odesláno

Tak se mi to s prominutim, doprdele, podarilo po necelych dvou letech znova. Smp 300, strzeny vnitrni zavit. Dily uz hure dostupne a samozrejme za mesic vanoce. Achjo!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...