marosb Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Landmastre(: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Vycouval po indiansku, deformace promin Ale podle stopy lze poznat co jsem mel za boty Já jen, že od té tašky vedou dopředu nějaké jiné stopy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemik5 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) SNKL45 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem chemik5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubinox Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Parádní pětky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Sorry, špatně jsem si to přečetlDíky, mám je od včerejška a zvykám si na ně ;-) Landmastre(:No jo máš to taky pěkný ;-) Ten sníh ti závidím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemik5 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Parádní pětky!Jestli to bylo určeno pro mě, tak moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 SNKL45 IMG_0054.JPGDaleko lepsi volba nez Tissot... gratuluji! Kdes kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 madmaxx- vyborne, ty jsem mel chvili na wishlistu. Tyhle starsi Landmastery jsou paradni, limitky obzvlast. Dodnes lituju prodeje svyho kusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemik5 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Daleko lepsi volba nez Tissot... gratuluji! Kdes kupoval? Díky, jsem rád, že se chytnul někdo z prvního vlákna Vzhledem k prvním hodinkám jsem vsadil na jistotu - Helveti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Tak super, ze vraceni penez probehlo rychle a bylo na novy nakup. S Helveti jsi nemohl slapnout vedle A vybral jsi decentni univerzaly a automaty, skvela kombinace na zacatek cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Díky, mám je od včerejška a zvykám si na ně ;-) No jo máš to taky pěkný ;-) Ten sníh ti závidím.. jj, skoro ako v rozpravke(: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 něco mi to připomíná...včera dávali Mrazíka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Dnes u mě vládne Landmaster :-) a asi ne jen dnes...Paráda, nabízím k té slíbené kávě i dortík, když mi je půjčíš na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) madmaxx- vyborne, ty jsem mel chvili na wishlistu. Tyhle starsi Landmastery jsou paradni, limitky obzvlast. Dodnes lituju prodeje svyho kusu...Díky. Mě Landmastery nějak míjely...až do nedávné doby ;-) a co čert chtěl jsem náhodou narazil na jednu nabídku. Jsou fajn v tom, že ikdyž jim bude skoro 20let tak díky té keramice jsou pořád skoro jako nový..Co jsi měl, Sagarmathy? Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem madmaxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Paráda, nabízím k té slíbené kávě i dortík, když mi je půjčíš na ruku Ahoj, tak dortík .... no když bude vepřovej ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Díky. Mě Landmastery nějak míjely...až do nedávné doby ;-) a co čert chtěl jsem náhodou narazil na jednu nabídku. Jsou fajn v tom, že ikdyž jim bude skoro 20let tak díky té keramice jsou pořád skoro jako nový..Ne ne, taky kinetic, tusim, ze nejaky SBCW009, tak nejak. Transpolar adventure Mitsuro Ohba, pokud se nepletu, byl to predchudce techhle tvejch. Super hodinky, jsem blb, ze jsem je prodal:-(Co jsi měl, Sagarmathy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Citace z mobilu, pardon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Ahoj, tak dortík .... no když bude vepřovej ;-)Klíďo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Ne ne, taky kinetic, tusim, ze nejaky SBCW009, tak nejak. Transpolar adventure Mitsuro Ohba, pokud se nepletu, byl to predchudce techhle tvejch. Super hodinky, jsem blb, ze jsem je prodal:-( Nene, ses naopak altruista, bez kterych by toto forum nebylo takovy jaky je Mam je ted ja a jsou skvely! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Díky. Mě Landmastery nějak míjely...až do nedávné doby ;-) a co čert chtěl jsem náhodou narazil na jednu nabídku. Jsou fajn v tom, že ikdyž jim bude skoro 20let tak díky té keramice jsou pořád skoro jako nový..Ne ne, taky kinetic, tusim, ze nejaky SBCW009, tak nejak. Transpolar adventure Mitsuro Ohba, pokud se nepletu, byl to predchudce techhle tvejch. Super hodinky, jsem blb, ze jsem je prodal:-(Co jsi měl, Sagarmathy?jojo, to jsou ty z opačnýho pólu s modrým cifrem a v titanu, dá se říci sourozenci ;-) ....taky moc krásný kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se