Lacifer Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna starý ale dobrý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Před hodinou, kaktusář napsal: pěkný, jenom by to chtělo zkrácenou verzi tý kožky a bez kontrastního prošití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 44 minutami, špelda66 napsal: pěkný, jenom by to chtělo zkrácenou verzi tý kožky a bez kontrastního prošití já to tak různě zkouším, na čem se mi to bude líbit, jak je u mě zvykem, každou chvilku to mám na něčem jiném... černou s černým prošitím budu kupovat, jak se ocitnu v praze, chci si koupit tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 43 minutami, kaktusář napsal: já to tak různě zkouším, na čem se mi to bude líbit, jak je u mě zvykem, každou chvilku to mám na něčem jiném... černou s černým prošitím budu kupovat, jak se ocitnu v praze, chci si koupit tohle: Hirsche si muzes koupit i na chronoshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna já vim... v koscomu, v helveti... mám na konci ledna seminář v praze, tak to vobejdu, nechci platit poštovný, když tam budu osobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) Před hodinou, kaktusář napsal: já to tak různě zkouším, na čem se mi to bude líbit, jak je u mě zvykem, každou chvilku to mám na něčem jiném... černou s černým prošitím budu kupovat, jak se ocitnu v praze, chci si koupit tohle: Ten neber, moc dlouhý, checkni Frydla Upraveno 20. ledna uživatelem misso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna @kaktusář Vzal bych XS délku, nebombirovaný, úplně plochý, bez prošití, k těm hodinkám se "nafouklý" strap nehodí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) před 22 minutami, špelda66 napsal: @kaktusář Vzal bych XS délku, nebombirovaný, úplně plochý, bez prošití, k těm hodinkám se "nafouklý" strap nehodí. Tohle třeba https://hodinar-frydl.sluzby.cz/charleston-xs-hneda-mokka-s-18-16-mm-happel Je k dispozici i v černém provedení Upraveno 20. ledna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 3 minutami, špelda66 napsal: Tohle třeba https://hodinar-frydl.sluzby.cz/charleston-xs-hneda-mokka-s-18-16-mm-happel díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Před hodinou, misso napsal: Ten neber, moc dlouhý, checkni Frydla děkuji za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna no tak já ten od frýdla vezmu tedy, díky moc za rady, měl jsem tendenci tam dávat pořád ten nafouklej, ani nevím proč, nějak se mi to líbilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) před 13 minutami, kaktusář napsal: no tak já ten od frýdla vezmu tedy, díky moc za rady, měl jsem tendenci tam dávat pořád ten nafouklej, ani nevím proč, nějak se mi to líbilo... Kterej nakonec Počkej ještě chvíli, možná někdo ještě něco vymyslí, nespěchej. Koukám na ty nožky, jsou docela masivní, chtělo by to zkusit, záleží na šířce strapu u pouzdra. Upraveno 20. ledna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 35 minutami, špelda66 napsal: Kterej nakonec Počkej ještě chvíli, možná někdo ještě něco vymyslí, nespěchej. Koukám na ty nožky, jsou docela masivní, chtělo by to zkusit, záleží na šířce strapu u pouzdra. já objednal ten cos poslal odkaz jsem rychlej no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna beru tě jako odborníka a líbí se mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) před 12 minutami, kaktusář napsal: beru tě jako odborníka a líbí se mi Ok, díky. Hnědý anebo černý? Doufám, že bude u pouzdra dobře sedět. Edit: Odkaz byl omylem na 18, to jsi určitě zaregistroval. Upraveno 20. ledna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) Když se to tak pěkně rozjelo, vybírám něco pro SNXS79 tedy šedé. Co tohle, dobrý? https://hodinar-frydl.sluzby.cz/merano-seda-happel-s-19-16-mm Jsem trochu limitován těmi 19mm. Nebo něco s texturou třeba ještěrku? https://hodinar-frydl.sluzby.cz/brillant-cerna-s-19-16-mm-di-modell Nebo třeba krokouše? https://hodinar-frydl.sluzby.cz/jackson-cerna-s-19-16-mm-happel Upraveno 20. ledna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 1 hodinou, špelda66 napsal: Odkaz byl omylem na 18 ty GS jsou 18mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna (upraveno) Já si myslel, jenom jsi mi trochu udělal chaos v hlavě s tím co jsi sdílel, že chceš koupit, to byla myslím 20, alespoň teda číslo 20 na rubu. Upraveno 20. ledna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna před 9 minutami, špelda66 napsal: Já si myslel, jenom jsi mi trochu udělal chaos v hlavě s tím co jsi sdílel, že chceš koupit, to byla myslím 20, alespoň teda číslo 20 na rubu. aha, jsem tam dal asi spatnej rozmer, objednal jsem presne ten , cos tam dal na nic jineho jsem neklikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se