Jiří Sedlák Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Je ploché a má fazetu okolo? Já mám nějaký vypouklý a přijde mi jako plast, no počítal jsem, že půjde nový. Takže mě to nějak neštve.
špelda66 Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 (upraveno) origo sklo má označení 330W18GN a má hranu jako na obrázku a je ploché Upraveno 26. února 2024 uživatelem špelda66
AKUC Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 před 2 minutami, Jiří Sedlák napsal: Dá se koupit? e-bay nájdeš to
špelda66 Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 (upraveno) když se domluvíš s Rudou (Onyx) oni sklo umí sehnat a rovnou vyměnit tady replika Sternkreuz, takže pozor https://gleave.london/glass-xmd-330-821-for-seiko-330w18gn-330w18gn00/ edit: klidně bych ho i dal ještě trochu čtení https://www.thewatchsite.com/threads/the-330w18gn-comprehensive-crystal-review.335607/ Upraveno 26. února 2024 uživatelem špelda66
Jiří Sedlák Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Objednáno, zaplaceno, nemáš nějaký zkušenosti s dodáním? Píšou, že to můžou kokoti někde zadržet na 6 týdnů.
Jiří Sedlák Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Jsem objednal ten sternkreutz, no jestli to budou zdržovat někde cestou moc dlouho, tak to pošlu Rudovi ať sežene a necham si ho do zásoby, nic se nemá moc prožívat.
MK3D Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Dneska dorazily SNK361K1 a nosí se fakt příjemně.
Roman-ZA Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tak už i na mám jedny svoje... Aky maju rozmer? Naramok ma aku sirku?
Jiří Sedlák Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Odesláno 27. února 2024 Nebudu zasírat dalšíma fotkama, stále na ruce a krásně drží čas. Včera nastaveno cca + půl minuty, dnes po cca 28 hodinách stále půl minuty. Chrono stále zapnuté. Tak snad bude nejdražší položkou servisu těsnění a sklo a stroj nebude žádat náhradní díly. To bych byl rád, všechno vypadá, že funguje jak má, datum klopí perfektně, vnitřní luneta se točí krásně. Chrono nuluje přesně, jen jednou se netrefila ručička na nulu, ale to jsem možná blbě zmáčkl. Od té doby perfektní. Servis domluven, 3 až 4 měsíce, cenu nevím, ale neřeším.
horskjan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Odesláno 29. února 2024 V 26. 2. 2024 v 15:49, Jiří Sedlák napsal: Taky bys chtěl kombo Pogue + SRPK17? Něco se proslýchá, ale mě se nechtělo čekat. Navíc originál je originál. Myslim, že s tímhle kombem jsme tu asi tři co já vím. Můj "vintage" koutek v hodinkovnici... Remake Pogue, "1:1" jako ty 5ky, by byl fajn, jen se obávám, že cena by už byla úplně jinde. A jak s výškou pouzdra s nějakým moderním automatickým chronograf strojkem...? No, nevím, nevím... Ale zajímavé by to bylo. Pokud by se povedly, bojím se, že bych je potřeboval
horskjan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Odesláno 29. února 2024 (upraveno) V 27. 2. 2024 v 17:18, Jiří Sedlák napsal: Nebudu zasírat dalšíma fotkama, stále na ruce a krásně drží čas. Včera nastaveno cca + půl minuty, dnes po cca 28 hodinách stále půl minuty. Chrono stále zapnuté. Tak snad bude nejdražší položkou servisu těsnění a sklo a stroj nebude žádat náhradní díly. To bych byl rád, všechno vypadá, že funguje jak má, datum klopí perfektně, vnitřní luneta se točí krásně. Chrono nuluje přesně, jen jednou se netrefila ručička na nulu, ale to jsem možná blbě zmáčkl. Od té doby perfektní. Servis domluven, 3 až 4 měsíce, cenu nevím, ale neřeším. Já své 6139-6002 měl v Onyxu na servis na jaře 2021, co pamatuji, tak termín byl cca 3 měsíce, možná dokonce i trochu méně... Nebylo to sice úplně třeba, chtěl jsem jim ale dát celkovou péči - nechal jsem udělat komplet servis strojku, celé hodinky vyčistit a přetěsnit (tlakovka na 50m), dávalo se i nové sklo. Vše proběhlo super, s Onyxem, jako ostatně všichni, mám perfektní zkušenost Pak jsem ještě asi za 1500 Kč dokupoval tah od Uncle Seiko, úplně stejný jako plechový originál - ten si šetřím a na běžné nošení mám právě ten aftermarket... Upraveno 29. února 2024 uživatelem horskjan
Jiří Sedlák Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Odesláno 29. února 2024 Jo, s Rudou komunikuju, cena bude asi vyšší, ale stroj mi funguje taky skvěle, pokud to dobře sleduju, tak -3s denně. Jenomže u mě to bude chtít nové sklo a komplet přetěsnit, renovovat ručky, možná i lumi na cifru, ale to možná nechám jak je.
horskjan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Odesláno 29. února 2024 Jasné, tak moje tam byly před 3 lety... Servis jsem měl podobný, jak píšu výše, ale nic se nerenovovalo, jen čištění...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se