Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

když se domluvíš s Rudou (Onyx) oni sklo umí sehnat a rovnou vyměnit

tady replika Sternkreuz, takže pozor

https://gleave.london/glass-xmd-330-821-for-seiko-330w18gn-330w18gn00/   

edit: klidně bych ho i dal

ještě trochu čtení

https://www.thewatchsite.com/threads/the-330w18gn-comprehensive-crystal-review.335607/

Upraveno uživatelem špelda66
Odesláno
před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Tak už i na mám jedny svoje...

IMG_20240226_130325.jpg

IMG_20240226_132008.jpg

Aky maju rozmer? Naramok ma aku sirku?

Odesláno

Nebudu zasírat dalšíma fotkama, stále na ruce a krásně drží čas. Včera nastaveno cca + půl minuty, dnes po cca 28 hodinách stále půl minuty. Chrono stále zapnuté. Tak snad bude nejdražší položkou servisu těsnění a sklo a stroj nebude žádat náhradní díly. To bych byl rád, všechno vypadá, že funguje jak má, datum klopí perfektně, vnitřní luneta se točí krásně. Chrono nuluje přesně, jen jednou se netrefila ručička na nulu, ale to jsem možná blbě zmáčkl. Od té doby perfektní. Servis domluven, 3 až 4 měsíce, cenu nevím, ale neřeším.

Odesláno
V 26. 2. 2024 v 15:49, Jiří Sedlák napsal:

Taky bys chtěl kombo Pogue + SRPK17?

Něco se proslýchá, ale mě se nechtělo čekat. Navíc originál je originál. Myslim, že s tímhle kombem jsme tu asi tři co já vím.

20240217_113811.thumb.jpg.fcf7ca8dc654d71ab8ccac10e45328e3.jpg

Můj "vintage" koutek v hodinkovnici...

Remake Pogue, "1:1" jako ty 5ky, by byl fajn, jen se obávám, že cena by už byla úplně jinde. A jak s výškou pouzdra s nějakým moderním automatickým chronograf strojkem...? No, nevím, nevím... 🤔

Ale zajímavé by to bylo. Pokud by se povedly, bojím se, že bych je potřeboval 😄

Odesláno (upraveno)
V 27. 2. 2024 v 17:18, Jiří Sedlák napsal:

Nebudu zasírat dalšíma fotkama, stále na ruce a krásně drží čas. Včera nastaveno cca + půl minuty, dnes po cca 28 hodinách stále půl minuty. Chrono stále zapnuté. Tak snad bude nejdražší položkou servisu těsnění a sklo a stroj nebude žádat náhradní díly. To bych byl rád, všechno vypadá, že funguje jak má, datum klopí perfektně, vnitřní luneta se točí krásně. Chrono nuluje přesně, jen jednou se netrefila ručička na nulu, ale to jsem možná blbě zmáčkl. Od té doby perfektní. Servis domluven, 3 až 4 měsíce, cenu nevím, ale neřeším.

Já své 6139-6002 měl v Onyxu na servis na jaře 2021, co pamatuji, tak termín byl cca 3 měsíce, možná dokonce i trochu méně...

Nebylo to sice úplně třeba, chtěl jsem jim ale dát celkovou péči - nechal jsem udělat komplet servis strojku, celé hodinky vyčistit a přetěsnit (tlakovka na 50m), dávalo se i nové sklo. Vše proběhlo super, s Onyxem, jako ostatně všichni, mám perfektní zkušenost 👍

Pak jsem ještě asi za 1500 Kč dokupoval tah od Uncle Seiko, úplně stejný jako plechový originál - ten si šetřím a na běžné nošení mám právě ten aftermarket...

Upraveno uživatelem horskjan
Odesláno

Jo, s Rudou komunikuju, cena bude asi vyšší, ale stroj mi funguje taky skvěle, pokud to dobře sleduju, tak -3s denně.  Jenomže u mě to bude chtít nové sklo a komplet přetěsnit, renovovat ručky, možná i lumi na cifru, ale to možná nechám jak je.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...