kolky87 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Sportem k trvalé invaliditě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 31 minutami, childe napsal: Sportem k trvalé invaliditě co čitelnost v noci apod? lumi cajk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října @kaktusář lumi na 3, 6, 9 a 12 hodině a pak na minutové a hodinové ručičce. Tobě by to asi nestačilo. Mě to zatím stačí, jelikož v noci nepotřebuji čas přesně na minutu a na zorientování to je dostačující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twiggy24 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října SPB053 s ranním výhledem na Vesuv. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 27 minutami, childe napsal: @kaktusář lumi na 3, 6, 9 a 12 hodině a pak na minutové a hodinové ručičce. Tobě by to asi nestačilo. Mě to zatím stačí, jelikož v noci nepotřebuji čas přesně na minutu a na zorientování to je dostačující zvláštní je, že seiko má jinak jinde výraznou lumi a tady na těch modelech podle nich asi není moc důležitá... prostě nejsou to potápky... a ve dne bílé pozadí v čitelnosti nebrání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října (upraveno) @kaktusář za mě bílé pozadí úplně v pohodě a čitelnost ve dne bez problémů. Ty ruričky jsou černé s lumi iprostřed takže jsou vidět jak na bílem cifru tak i na černých sub cifrech. Jediné co má horší čitelnost je datum. Je jakoby v "šachtě" a umístění taky nic moc, ale to jsem veděl dopředu a počítal jsem s tím Upraveno 11. října uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 43 minutami, childe napsal: @kaktusář za mě bílé pozadí úplně v pohodě a čitelnost ve dne bez problémů. Ty ruričky jsou černé s lumi iprostřed takže jsou vidět jak na bílem cifru tak i na černých sub cifrech. Jediné co má horší čitelnost je datum. Je jakoby v "šachtě" a umístění taky nic moc, ale to jsem veděl dopředu a počítal jsem s tím datum je celkem vedlejší, nejdůležitější jsou ručky, hlavně, že jsou vidět.. měl jsem obavy, že na tom bílém pozadí to bude nic moc... i na těch mých orientech je datum špatně čitelné - i kvůli tomu, že je mrňavé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 12 hodinami, kolky87 napsal: Pekna fotka. Klasika Klasik, ty miluji. Od vstupu na toto proklete forum jsem se k nim taky dopracoval;) Laska ale nebyla na prvni pohled, ale citim, ze je nafurt! Tak jsem se vypovidal a je mi lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Na obede a lesknou se jak psi kulky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 4 hodinami, childe napsal: Sportem k trvalé invaliditě Nejsi nabitý, hoď je na slunko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 22 minutami, dykmore napsal: Nejsi nabitý, hoď je na slunko Já vím, že nejsou nabité do plna, ale slunko jsem dneska ještě neviděl a včera jen na pár minut (to jsem je i sundal z ruky, aby se opalovaly). Mám je od středy (podvečera) takže je do plna nabiju hned jak to situace dovolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Od té doby co je mám tak jsem defakto owg...občas nasadím želvy, ale tyhle jsou prostě top ....dokonce jsem se zbavil všech Citizenů co jsem měl a ani mi nechybí . Ještě přemýšlím, že jim krom klasické origo gumy koupím ještě Crafter Blue. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Kyklop to kazil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Pekna fotka. Klasika Klasik, ty miluji. Od vstupu na toto proklete forum jsem se k nim taky dopracoval;) Laska ale nebyla na prvni pohled, ale citim, ze je nafurt! Tak jsem se vypovidal a je mi lip.Je to tak . Mám ich len krátko od miestneho člena, ktorému ďakujem . Od začiatkov som si zadovážil veľa Seik, ale klasické alpinisti bez "x" som stále obdivoval. Už som bol zmierený, že ich nikdy nebudem mať. Potom som skúsil chmag či niekto neposunie spraviť trošku radosti a ono div sa svete je tej radosti oveľa viac ako som čakal . Jedného dňa všetky hodinky pôjdu asi zdomu, ale tieto budú medzi párou, ktoré so mnou zostarnu. 2 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se