Vladar91 Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 V 3. 10. 2024 v 6:19, Pivas napsal: @Jiří Sedlák - Ne,nejsou. Úskalí se an me štěstí jinde. Taková náhoda. @Vladar91 - Jo,je to tak,jsou jak nove. Hledal jsem oranžové a když jsem náhodou nasel tyhle,tak diky stavu jsem neodolal. Oranžové potřebuješ taky, oboje jsou super. To jsou hodinky do dvojce Já mám černé na tahu a oranžové na gumě. Ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Ideál jsou oranžové jedničky a dvojkový Drákuly. Ony ani oranžový dvojky nejsou k zahození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Máte pravdu,budu cekat,až se nejake ukážou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 Oranžové se vždycky objeví, když nemám dost peněz. A nakonec se ukáže, že jsem dost peněz měl. Chci je, to jo, ale hlady kvůli nim umřít nechci. Žvanec zatím vždycky zvítězil a půjčovat si na hodinky nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 Zase pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 fotka včerejší, na ruce pořád 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 před 13 minutami, pebe napsal: fotka včerejší, na ruce pořád sedí ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 před 2 hodinami, p3k napsal: sedí ti děkuju, vlastně to jsou super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 před 3 hodinami, pebe napsal: fotka včerejší, na ruce pořád už jsem je na Tobě dlouho neviděl, byly časy, kdys je fotil více:) už jsem se Tě možná někdy ptal, co je to prosím za tah? děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 Před hodinou, Lacifer napsal: Když je vidím dostal jsem chut na fantu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 duha nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 ajaj jsem v jinemvlakne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 (upraveno) Stihl jsem s nimi i východ slunce, nebylo to v Tokiu ani Pekingu Upraveno 10. října 2024 uživatelem childe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 před 19 minutami, Arthur N. napsal: Nestárnoucí klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 před 21 hodinami, Arthur N. napsal: už jsem je na Tobě dlouho neviděl, byly časy, kdys je fotil více:) už jsem se Tě možná někdy ptal, co je to prosím za tah? děkuji njn, se teď ty priority malinko posunuly, nosil jsem sporttester, ale chyběly mi, tak je zase už přes dva měsíce nosim tah je Uncle Seiko Z199 pro SKX013 https://unclestraps.com/collections/skx013-diver/products/z199-bracelet-for-skx013-diver koncovky nesedí úplně super, asi by jim trocha pilníku prospěla, ale nemám na to asi trpělivost. A spona mi už jednou praskla, ten zobáček co to drží pohromadě, ale poslali mi zdarma novou, takže dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 před 6 hodinami, kaktusář napsal: ajaj jsem v jinemvlakne Stane se. Chvilku jsem přemýšlel, jestli je to nějaká modifikace Ať nejsem offtopic: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 blbý je, že to neumím mazat, asi běžný uživatel nemá právo.. se mi to někdy. v telefonu překlikne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 Po 6 letech zase Seiko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se