Čajíček Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Seika, nemaj ten divnej rušivej stěrač. Mě ten stěrač neruší a je na něj apoň vidět ze všech úhlů. Orienty mají antireflex. Sarby bohužel nemají a je to znát. Pokaždý když se podívám jen maličko z úhlu na sarby, tak nevidím nic. Jinak za mě sarby mají hezčí, rafinovanější a nižší pouzdro. Orienty zas ten antireflex a lepší náramek, když je tedy člověk na tom náramku nechá
kaktusář Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Odesláno před 1 hodinou před 1 hodinou, Čajíček napsal: Mě ten stěrač neruší a je na něj apoň vidět ze všech úhlů. Orienty mají antireflex. Sarby bohužel nemají a je to znát. Pokaždý když se podívám jen maličko z úhlu na sarby, tak nevidím nic. Jinak za mě sarby mají hezčí, rafinovanější a nižší pouzdro. Orienty zas ten antireflex a lepší náramek, když je tedy člověk na tom náramku nechá měl jsem se sarbama stejnej problém, uvažoval jsem, že tam nechám udělat AR. nakonec jsem věnoval ty hodinky jako dar člověku, kterému se hodně líbily, ha ha. tím jsem problém vyřešil jinak jsou esteticky sarby pro mě osobně naprosto dokonalé hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se