StugIII Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Do práce zelené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StugIII Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Do práce zelené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StugIII Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Ty Greeny ohlížím dlouho , na hnědé kuzi by taky mohly byt super !Opravdu nice watch! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 @stugiii. Dobrý nápad. Mám ku nim ešte mesh a čiernu kožu s prešívaním. Hnedá vintage by sekla, idem hľadať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Kdo uhadne kde to je a co v dali kotvi za lod?Sibenik v Chorvatsku a Queen Elisabeth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Sibenik v Chorvatsku a Queen Elisabeth.Tak ja uz to prozradim, Queen Victoria v Cartagena ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 tak ale kominy a skaly maju podobne.. trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 tak ale kominy a skaly maju podobne.. trochu Jo, i celkova silueta je podobna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Ajajaj. Jsem neverny Primu:-o) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StugIII Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 @P11 pak posli, Já jdu shánět Greeny ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Furt Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 dnes to vyzera na krasny slnecny den.. ten hnedy antireflex nema chybu, len neviem to tak dobre odfotit.. Odoslané z môjho iPhone X cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Toto kombo s tou zltou gumou je strasne dobre! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TCF Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Vážení, došlo u mě ke zlomu a své krásné SNKL43K1, které jsem půl roku tolik miloval, jsem odložil. Minimalistický design, krásná modř ciferníku, asi nejlepší tah na to, že je skládaný, (nekousavý, nechrastivý, nedepilující). Lehce se zpožďují, pár sekund za den, což je optimální stav, jako ranní rozcvičku s nimi ráno pokaždé chvilku zamávám a jsem na svém, korunku vytahuju jen když je krátký měsíc. Holt moje první Seika.A pak ze dne na den se něco stalo - uviděl jsem SNZG13. Úplně něco jiného. Hodinky lokomotiva. Na kterých na první pohled vidíte, kolik uhodilo. Objednal jsem je. Za hodinu přišla zpráva, sorry už nemáme. Zatoužil jsem o to víc, objednám je jinde, tam ještě mají. Kdepak, taky sorry, nemáme. U třetího prodejce - nemáme, ale sháníme. A sehnali, sice prý zdraží, ale mne ještě uspokojí za původní cenu. Tak teď vyčkávám (PS na Amazon + Paypal se obávám - spíš teda moje manželka ;o) a platbu z účtu bych taky nerad, trochu takovou rozmařilost tajím) Akorát teda budu muset poshánět další články tahu, aspoň dva. Nebo celý náhradní tah. U svých současných jsem to řešil radikálně, přiobjednal jsem si ještě jedny, prodloužil si tah a druhé čekaly na náhradní díly... No nic, tak je přeskládám zpátky na dvoje pro normální zápěstí a pošlu holky do světa. Vím, že jsou tací, co nerez odkládají a nosí to na NATO řemínku, kdyby sem takový zavítal, měl bych eminentní zájem si ten tah koupit. Tak třeba budu mít štěstí. Jinak budu muset ještě něco shodit, však mám co ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Taky modré...poslední 2týdny je tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Dnes cesta hybridem s hybridem na ruce ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se