Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Me by zajímalo, proč se do nové knihy nedostaly třeba bezne supinace, kterých je plno. A další modely. Katalog byl aktualizovan velmi, velmi málo. Jen pár maličkých změn. To mi přijde škoda.

• Odpovědi 517
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Me by zajímalo, proč se do nové knihy nedostaly třeba bezne supinace, kterých je plno. A další modely. Katalog byl aktualizovan velmi, velmi málo. Jen pár maličkých změn. To mi přijde škoda.

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 9:34, maldaCZE napsal:

Pokud nějaký model používal dvě varianty číselníku - hladky, nebo šupinatý, je to uvedeno v popisu daného modelu.

Odesláno
  V 11. 12. 2018 v 16:12, accutron napsal:

Pokud nějaký model používal dvě varianty číselníku - hladky, nebo šupinatý, je to uvedeno v popisu daného modelu.

no jasný, tohle jsem uplně přehlíd, super, mam zas větší radost, dík

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak něco přidám. Jedná se o soudek s růžovým provedením dialu. V obou knihách je pouze sytě červená varianta v chromovaném pouzdře. Zde je barva žíhaná od středu světlejší ke tmavšímu kraji. Armovací kroužek je také v barvě. 

post-17158-0-60274900-1546332557_thumb.jpg

post-17158-0-39593300-1546332565_thumb.jpg

Odesláno
  V 1. 1. 2019 v 9:18, Sonny919 napsal:

Na náťah je rozhodne lepšia, i keď pri automatoch ju tak nevyužiješ. Zvyčajne majú menšie korunky, nebude táto z PS 2.0?

Na PS2 je o třetinu užší. Tyhle jsem asi dvakrát viděl na Igenech. 

Odesláno

Taky mám nějaké pejsky co v knize nejsou, všechny s věnováním.

post-38267-0-52119400-1546428242_thumb.jpg

Odesláno

Zajímalo by mě, zda existuje v Eltonu oficiální přehled všech "Hraničářských" modelů, případně i s počty vyrobených kusů.

Obávám se, že asi ne. I když, nějak se tato produkce zakázkových modelů také musela vykazovat...

Odesláno (upraveno)
  V 11. 12. 2018 v 16:12, accutron napsal:

Zrovna dnes jsem knihou listoval a take hledal tyto dcery supinace...

Jen mi prijde nejaka jina korunka...

post-8128-0-09637700-1546446762_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Murphy97
  • po měsících...
Odesláno

Ja dostal po manzelcine dedeckovi podle me netknute Autohodinky. Tak jsem si je chtel vyfotit s obrazkem v knizce (mam 2. vydani) a ejhle, pise se tam, ze jsou se sviticimi rucickami, a ja mam plne bez. Tak koukam, koukam, nasel jsem kapitolu venujici se autohodinkam a tam jsou zase pro zmenu tyto 2x zobrazene presne s rucickami, ktere tam mam. Uz jsem si rikal, ze to nekdo zbastlili a ono tedy nastesti ne. :D

post-59744-0-20781200-1556534791_thumb.jpg

Odesláno
  V 29. 4. 2019 v 10:47, Komar1981 napsal:

Ja dostal po manzelcine dedeckovi podle me netknute Autohodinky. Tak jsem si je chtel vyfotit s obrazkem v knizce (mam 2. vydani) a ejhle, pise se tam, ze jsou se sviticimi rucickami, a ja mam plne bez. Tak koukam, koukam, nasel jsem kapitolu venujici se autohodinkam a tam jsou zase pro zmenu tyto 2x zobrazene presne s rucickami, ktere tam mam. Uz jsem si rikal, ze to nekdo zbastlili a ono tedy nastesti ne. :D

attachicon.gifIMG_20190425_195907.jpg

Mám autohodin několik a mohu potvrdit, že tenhle model jediný nesvítí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...