p3k Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Bude to předpokládám platit i pro bílé ciferníky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) Aby jednotlivá vyjádření chronokolegů nepřehledně nezapadly v "proudu" příspěvků, tak si dovolím shrnout. Existenci níže vyobrazených Primek kalibr 50 průměru 30 milimetrů - foto martar a Mipa - potvrzují také: tolja - v barvě modré a hnědéstraspol - v barvě modréBeladona - v barvě bílé Zvláštní vlastnost nebo spíše závada - velmi snadno se loupe barva. Časový odhad původu dle tolji - polovina sedmdesátých let - kdy se "čistily sklady" od zbytků dílů kalibrů 50 a použily se ke kompletaci hodinek Prim. Prosím případné další majitele nebo pamětníky o potvrzení existence těchto hodinek Prim nebo třebas i samostatných ciferníků - pokud možno i s fotografií. Edit: doplnění Beladony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pabit1 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 ještě jeden pokus přidat PRIM ANCRE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) Aha- tak tyhle jsem ještě neviděl, podle mě do nich tento armovák nepatří- taky tam nesedí na indexech cifru. Mají mít obyč černý jako Humberta, ne? Jaké mají dýnko? Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pabit1 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 dýnko prim ancre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 V 14. 12. 2014 v 18:09, Pabit1 napsal: ještě jeden pokus přidat PRIM ANCREbastl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 V 14. 12. 2014 v 18:09, Pabit1 napsal: ještě jeden pokus přidat PRIM ANCREnení ten cifr náhodou z dětských sportů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Nemůžu v knize najít potápky s naklapávacím dýnkem. Jsem slepej nebo tam nejsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) V 14. 12. 2014 v 18:40, tolja napsal: není ten cifr náhodou z dětských sportů?Není. Ten měl 66. Bez data. Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pabit1 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 čekal jsem odbornou diskuzi,né typovací soutěž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 V 14. 12. 2014 v 18:56, Pabit1 napsal: čekal jsem odbornou diskuzi,né typovací soutěžOdborník Ti taky odpověděl, že máš bastl. Co je špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) Teda ještě k těm dámským padesátkám s loupacím cifrem, o kterých Tolja říká, že šly přímo z Eltonu, byť jako nouzovka: to by ale měly být v katalogu, ne? Já jsem si soukrom? tipoval, že se u toho ciferníčku jednalo pouze o levný univerzální náhradní díl pro opravny hodinek, který měl nahradit původní poničený ciferník, čemuž by odpovídaly i různé typy kalibru, které se v těchto hodinkách vyskytují. Ovšem Toljova teorie / nebo podložené tvrzení / by výskyt různých typu strojků kal.50 vysvětlovala stejně dobře.. super, jsem moc rád, že jsi se zapojil do diskuse, Petře :-) Pokud by se potvrdilo to co říkáš, naopak budu rád, byly by to origo primky z Eltonu. A že jsou nehezké a z nouze ctnost? Tak o tom nikdo nepochybuje, myslím že do té kategorie by šlo zařadit i pár dalších modelů z Nového Města :-) :-) :-) Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 V 14. 12. 2014 v 18:56, Pabit1 napsal: čekal jsem odbornou diskuzi,né typovací soutěž Jestli tu chceš chytračit, tak bys měl vědět, že ve větě se za čárkou dělá mezera, a ve slovním spojení tipovací soutěž se píše měkké i. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 V 14. 12. 2014 v 18:28, accutron napsal: bastlArmovák zde má být černý a ručky by měly být bílé s červenými (ne oranžovými) poli.Další věcí je text na dýnku.Má být v češtině, či anglicky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 V 14. 12. 2014 v 20:12, Jan_Jan_2006 napsal: Armovák zde má být černý a ručky by měly být bílé s červenými (ne oranžovými) poli.Další věcí je text na dýnku.Má být v češtině, či anglicky? ýngliš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Poslední Spartak? První Prim? Nějaký prototyp? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Primky za odměnu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Primky na památku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 ... a tyhle jsem viděl i zelené... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 ... a nejmenovaný kolega má úplně stejné modré... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se