kaca001 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 Dobrý den, prosím o radu, jaké hodinky mám koupit manželovi. Jsem totální neznalec, ale nechci koupit nějakou blbost. Před lety měl chronografy Citizen, ale rozbil sklíčko. Myslím, že by chtěl něco podobného, ale tentokrát bych volila sklíčko safírové. Dále musí mít budík a titanový řemínek. Podle mého názoru by typově měly odpovídat těmto Citizen http://www.hodinky-koscom.cz/cz/citizen-as4050-51eNebráním se jakékoliv značce (pro mě finančně dostupné ), pokud bude kvalitní a něco vydrží. Předem moc díky
Sarka Farka Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 rika se, ze proti gustu ... ale tyhle me osobne prijdou sileny, ten zmatek na cifru bych neprekous' ani po lahvi mezcalu .. co zkusit neco strizlivejsiho ? urcite se najdou seika, citizeny, casio, ktere budou splnovat min. pozadavky a budou trosku "cistejsi" zkus vygůglit napr. : Citizen BY0050-58A Evolution 5 Chrono, pro inspiraci j.
kaca001 Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Tyhle mi přijdou taky šílený - evidentně jsem dala špatnej odkaz. Mám stejný názor jako ty, na tom ani nepoznáš, kolik je hodin. Link měl být na tyto - http://www.hodinky-koscom.cz/cz/citizen-at9030-55l Typ co doporučeš se mi líbí, už jsem na ně koukala. Díky za tip
Bushman Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Tak já se tam těch z chybného linku musím zastat - nosil jsem je totiž dva roky. Solár, rádio, safír, naprosto perfektní hodinky, skvělá lumi. A navzdory tomu, jak vypadají přeplácaně, se na nich čas odečítá naprosto parádně. Když jsem je vzal poprvé v krámě na ruku, bylo to jasný, jsou moje. Precizní lícování ručiček na indexy s možností jemné kalibrace. Dodnes lituju, že jsem je prodal. Měl jsem titanovou verzi, dnes bych si asi koupil ocel.
Sarka Farka Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Tyhle mi přijdou taky šílený - evidentně jsem dala špatnej odkaz. Mám stejný názor jako ty, na tom ani nepoznáš, kolik je hodin. Link měl být na tyto - http://www.hodinky-koscom.cz/cz/citizen-at9030-55l Typ co doporučeš se mi líbí, už jsem na ně koukala. Díky za tip ja mel na mysli tyhle : http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/citizen/panske/8511-hodinky-citizen-by0050-58a-evolution-5-chrono.phpale jak jsem psal, jen tak orientacne, urcite by se dalo najit neco jinyho nez CitiZEN .)
Sarka Farka Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Tak já se tam těch z chybného linku musím zastat - nosil jsem je totiž dva roky. Solár, rádio, safír, naprosto perfektní hodinky, skvělá lumi. A navzdory tomu, jak vypadají přeplácaně, se na nich čas odečítá naprosto parádně. Když jsem je vzal poprvé v krámě na ruku, bylo to jasný, jsou moje. Precizní lícování ručiček na indexy s možností jemné kalibrace. Dodnes lituju, že jsem je prodal. Měl jsem titanovou verzi, dnes bych si asi koupil ocel. kolega ma neco podobnyho na ruce a je fakt, ze live to neni takovy peklo, ale na me je to proste moc, nemuzu si pomoct
kaca001 Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Jasně, vůbec to nemusí být Citizen. Ale já, jako totální, neznalec nedokážu odhadnout, co je za danou cenu dobrý a co je přepálený. Tak já se tam těch z chybného linku musím zastat - nosil jsem je totiž dva roky. Solár, rádio, safír, naprosto perfektní hodinky, skvělá lumi. A navzdory tomu, jak vypadají přeplácaně, se na nich čas odečítá naprosto parádně. Když jsem je vzal poprvé v krámě na ruku, bylo to jasný, jsou moje. Precizní lícování ručiček na indexy s možností jemné kalibrace. Dodnes lituju, že jsem je prodal. Měl jsem titanovou verzi, dnes bych si asi koupil ocel. Já se právě bojim, abych to vlastně nepřepálila a nebyl spokojený. Hodinky mu chci koupit k narozeninám, takže mám čas na nastudování a obhlížení naživo
Bushman Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Samozřejmě je to věcí vkusu každého. Za sebe můžu říct, že problém s odečtením času nebyl absolutně žádný, a to jsem z nich měl z tohoto důvodu trochu strach... Ale ty hodinky jsou po všech stránkách naprosto perfektní.
Sarka Farka Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 najde se i jina znacka, ale trosku limitujici je ten alarm / budicek, bez nej by toho bylo az by se ti hlava zamotala
kaca001 Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 .Začínám zjišťovat, že alarm je lehce nadbytečný, až zbytečný Budu lovit i ve vodách bez budíku - je to dost limitující z těhle jsem hrozně nadšená. Ale obávám se, že jen já, nikoliv můj muž http://www.chronoshop.cz/steinhart-chronografy/steinhart-nav-b-chrono-ii-stainless-steel
bohus76 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 To už je jiný level /vyšší/,to je mechanický chronograf a ne kvarc.Pokud se Ti líbí,běž do nich.
kaca001 Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 nj, asi to tak dopadne. Ještě budu trochu "gůglit", ale ty mechanický hodinky mají prostě duši
Sarka Farka Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 : )) ja to tusil, ze to pujde i bez alarmu ...tyhle pilotky jsou skvela volba, ale nejspis to potrebujes do vanoc, tak pozoro na dodaci lhuty .)
kaca001 Odesláno 13. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Nee, tenhle dar bude narozeninovej, tak mam cas . Nejspis je pujdu hned v lednu obhlidnout osobne
Sarka Farka Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 mno .. i tak bych zacal asi jednat
kaca001 Odesláno 16. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 jj, v lednu se na to chystám. Dodací lhůta max 8 týdnů a nic neobhlídnu, protože je nemají sklad. Ale jsem rozhodnutá. díky za pomoc
Sarka Farka Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 za malo a at se libi (a to urcite budou) !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se