Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, prosím o radu, jaké hodinky mám koupit manželovi. Jsem totální neznalec, ale nechci koupit nějakou blbost. Před lety měl chronografy Citizen, ale rozbil sklíčko. Myslím, že by chtěl něco podobného, ale tentokrát bych volila sklíčko safírové. Dále musí mít budík a titanový řemínek. Podle mého názoru by typově měly odpovídat těmto Citizen http://www.hodinky-koscom.cz/cz/citizen-as4050-51e

Nebráním se jakékoliv značce (pro mě finančně dostupné  :) ), pokud bude kvalitní a něco vydrží. Předem moc díky

Odesláno

rika se, ze proti gustu ... ale tyhle me osobne prijdou sileny, ten zmatek na cifru bych neprekous' ani po lahvi mezcalu .. :)

co zkusit neco strizlivejsiho ? urcite se najdou seika, citizeny, casio, ktere budou splnovat min. pozadavky a budou trosku "cistejsi"

zkus vygůglit napr. : Citizen BY0050-58A Evolution 5 Chrono, pro inspiraci

j.

Odesláno

Tak já se tam těch z chybného linku musím zastat - nosil jsem je totiž dva roky. Solár, rádio, safír, naprosto perfektní hodinky, skvělá lumi. A navzdory tomu, jak vypadají přeplácaně, se na nich čas odečítá naprosto parádně. Když jsem je vzal poprvé v krámě na ruku, bylo to jasný, jsou moje. Precizní lícování ručiček na indexy s možností jemné kalibrace.  Dodnes lituju, že jsem je prodal. Měl jsem titanovou verzi, dnes bych si asi koupil ocel. 

Odesláno

Tyhle mi přijdou taky šílený - evidentně jsem dala špatnej odkaz. Mám stejný názor jako ty, na tom ani nepoznáš, kolik je hodin.

Link měl být na tyto - http://www.hodinky-koscom.cz/cz/citizen-at9030-55l

Typ co doporučeš se mi líbí, už jsem na ně koukala. Díky za tip :D

ja mel na mysli tyhle : http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/citizen/panske/8511-hodinky-citizen-by0050-58a-evolution-5-chrono.php

ale jak jsem psal, jen tak orientacne, urcite by se dalo najit neco jinyho nez CitiZEN .)

Odesláno

Tak já se tam těch z chybného linku musím zastat - nosil jsem je totiž dva roky. Solár, rádio, safír, naprosto perfektní hodinky, skvělá lumi. A navzdory tomu, jak vypadají přeplácaně, se na nich čas odečítá naprosto parádně. Když jsem je vzal poprvé v krámě na ruku, bylo to jasný, jsou moje. Precizní lícování ručiček na indexy s možností jemné kalibrace.  Dodnes lituju, že jsem je prodal. Měl jsem titanovou verzi, dnes bych si asi koupil ocel. 

kolega ma neco podobnyho na ruce a je fakt, ze live to neni takovy peklo, ale na me je to proste moc, nemuzu si pomoct :)

Odesláno

Jasně, vůbec to nemusí být Citizen. Ale já, jako totální, neznalec nedokážu odhadnout, co je za danou cenu dobrý a co je přepálený.

Já se právě bojim, abych to vlastně nepřepálila a nebyl spokojený. Hodinky mu chci koupit k narozeninám, takže mám čas na nastudování a obhlížení naživo

Odesláno

Samozřejmě je to věcí vkusu každého. Za sebe můžu říct, že problém s odečtením času nebyl absolutně  žádný, a to jsem z nich měl z tohoto důvodu trochu strach... Ale ty hodinky jsou po všech stránkách naprosto perfektní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...