Marfael Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 Přátelé, přiznám se, že v dámských hodinkách se vůbec neorientuju a nemám přehled. Proto bych rád poprosil místní znalce, aby nám poradili s výběrem. Pro maminku od přítelkyně chceme vybrat hodinky do 6000, maximálně 7000 kč. Zadání je v podstatě jednoduché. Musí být zlaté (barevně, nikoliv přesně zlaté, to by částka musela být v librách:-) ) a moderní, nic usedlého. Maminka je velmi vitální moderní a elegantní žena, takže opravdu nic usedlého. Pokud se něco najde, děkuji za jakýkoliv tip na přesný typ:-)
Liqid Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2014 V tomhle limitu se těžko vybírá, ale něco by se našlo.
Marfael Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Ty první hned vlevo se mi libí. Co je to presne za typ, prosim? Nikde jsem je nenašel.
Liqid Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 zde http://www.tissot-hodinky.cz/eshop-tissot-six-t-16759.html
Marfael Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Diky za odkaz. A co nejake Invicty v automatu, nebo i Quartzu? Vim, ze Invicta tu neni moc oblibena, ale mají zajimave modely,i v automatu, ale co do kvality nevím, jestli by se pozlaceni neoloupalo rychle atd. Neboli takhle, je tam tizeni ke Stormum, ale to už jsou lepší i ty Invicty, ne? Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem Marfael
tommas4 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Diky za odkaz. A co nejake Invicty v automatu, nebo i Quartzu? Vim, ze Invicta tu neni moc oblibena, ale mají zajimave modely,i v automatu, ale co do kvality nevím, jestli by se pozlaceni neoloupalo rychle atd. Neboli takhle, je tam tizeni ke Stormum, ale to už jsou lepší i ty Invicty, ne?Vyber něco z postovaných hodinek a my všichni pak budeme dělat že ten tvůj poslední post jako neexistuje.
Marfael Odesláno 16. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 tommas4: Hele, být to na mě, tak dál nic nenavrhuju, jenže s tímto jsem vůbec neuspěl, takže to asi vzdávám, protože to je boj s větrnými mlýny:-)
tommas4 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Fakt ne? Mě přišly navrhované tipy jako solidní výběr. Co se jí na to nelíbilo konkrétně? Třeba pak budeme moci lépe poradit.
cooper2005 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 Je to dost moderní, vhodné a dost zlaté..?? Orient DB0B003S
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se