Daemonultimate Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Oris Aquis Depth Gauge ? New Model (blackened case and a yellow rubber strap) Hloubkoměrky od Orisu jsem měl víckrát na ruce a moc mě baví ten jejich machr index, který si lze vyzkoušet přímo v Koscomu. Jen na denní nošení jsou na menší ruce už moc velké. ( sám mám 18,5-19, průměr ok, ale na vejšku už na mně moc, jsou to prostě toolovky jak se patří). Teď jim u Orisu nadělili sourozence, mně se moc líbí a v případě zájmu bych měl asi problém si vybrat. I tak myslím, že klasika by u mně zvítězila, ale alespoň tu žlutou gumu bych jim dopřál.
octaviakk007 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Oris ma pekne potapky, len co mame robit my, co mame ruku 17,5 ?
Daemonultimate Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Tak snad jen Oris Aquis Date 40mm, ale ty maj tak ouzkej tah, že to neni pěkný.
Micey Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Neblbněte, na takovou ruku jdou ty 43mm v pohodě.. nožky maj krátký, cifr malej. Jasně, oblekovky to nejsou.. Jinak tendle hloubkoměrnej model je takovej.. divnej, to odsávání jehlou po ponoru mi přijde úchylný
octaviakk007 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Tak snad jen Oris Aquis Date 40mm, ale ty maj tak ouzkej tah, že to neni pěkný.Vsak hovorim, pre nas neostalo u ORISU nic poriadne. To iste plati pre nove Big Crown Pro Pilot...
Daemonultimate Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 To se neodsává ne ?, voda je vytlačena zase ven, teda jestli odsává, tak to je pro mně pěkně blbá novinka, tou jehlou a tekutinou se čistí ten žlab sem myslel.
Micey Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Hele tak to nevim, asi máš pravdu, já si jenom vybavuju jak to na mě prodavačka vybalila že se tam něco jako takhle strká.. Na druhou stranu, pokud tam nebudeš chtít mít zbytky vody, tak jako tak to budeš muset po každym potopení čistit.. ne?
Daemonultimate Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Spíš abys tam neměl řasu jak vodník Česílko takový další akvárko.
saquinas Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 a k té řase: jestli to nemní schválně - marketingový tah - mohou prodávat speciální tekutinu na desinfekci jako prodává Braun na holicí strojky. cenu strojku jsem přeplatil už aspoň třikrát...
tano Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Hodinky jsou skvely, guma uzasna. Vlastne bomba, jen chlapi na te vode tam neco je (
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se