martin151 Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Ahoj , nemáte někdo Seiko Sinn mod od Yobokies (nebo neměl jste ) ? Koukám po nich a jěště mailuji s Haroldem , ale rád bych je viděl na živo , nebo slyšel reference . Trochu se bojím , že maji jen 38 mm , ale je to spíše o zvyku . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mrazik Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Já měl od něj tu jeho edici FFF a vše, tedy komunikace, odeslání i hodinky bylo ok. Měl jsem na něj spoustu individuálních požadavků a ve všem mi vyšel vstříct.
pebe Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 je to o zvyku a o velikosti ruky. Já je měl, ruku mám nějakých 16.5cm a úplně v pohodě.
ggrand Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2014 Mel jsem. cifernik houby sviti oproti ruckam. Rucky svitily nekde okolo urovne monster.Mel jsem je na origo chrastivem tahu. Ten nedoporucuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se