Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim na tejto www su fakt neuveritelne ceny niektorych hodiniek ako napr. casio alebo citizen.. ma niekto s tymto shopom skusenosti?

napr tieto titanove casiovky stoja v slovenskom kamennom obchode vyse 13 000 sk- a na nete slovenskom sa daju zohnat za cca 8 500 ale tu stoja 143dolarov co je smiesna suma:

http://www.jomashop.com/prg60t.html

citizeny su tam tiez za smiesne sumy niektore..

nakupoval cez nich uz niekto?

Odesláno

no mna fasciunuju notoricky zname skyhawky blue angels za 327dolarov - to je cca 7800 Sk.. - vcera vecer som ich okukaval za 28 000sk v obchode tomu sa hovori ze cena :clap:

• po měsících...
Odesláno

nooo ja som teraz v anglicku a tu su citizeni ako zadarmoo .maju tu akciju citizenou za neuverytelnych 99 libier co je smiesna cena uz som porovnaval u nas 20 000sk a tu no ved pozrite na stranke dajste si hodinky a citizeni a sami poviete smiesna cena 4300sk tu a doma 14 ci 20 000sk www.argos.co.uk

• po měsíci...
Odesláno
Nakupovat tam teda nekdo nebo ne ? Chystam se na dalsi radost :D

Diky za info.

čauec,

kdybys tam náhodou něco kupoval, tak dej vědět, možná bych se přidal a doprava bude levnější:)

Kulix

Odesláno
zdravim na tejto www su fakt neuveritelne ceny niektorych hodiniek ako napr. casio alebo citizen.. ma niekto s tymto shopom skusenosti?

napr tieto titanove casiovky stoja v slovenskom kamennom obchode vyse 13 000 sk- a na nete slovenskom sa daju zohnat za cca 8 500 ale tu stoja 143dolarov co je smiesna suma:

http://www.jomashop.com/prg60t.html

citizeny su tam tiez za smiesne sumy niektore..

nakupoval cez nich uz niekto?

Chtěl jsem si u nich koupit Luminox 3001 za 125 USD a nechat si je poslat ke kamosce v US, ktera zrovna jela do Cech. Objednal jsem, pridal k objednavce srajtofli za 30 babek, aby cena byla nad 150 dolaru, pak je doprava po US zdarma. Po 24 hodinach se mi ozvali, ze jsem platil mezinarodni kartou a ze se lisi dorucovaci a zuctovaci adresa a ze mam doplatit 10 babek, tak jsem se ptal kam tech deset babek a jeste chteli telefon a nejake dalsi bankovni udaje. Tak jsme si psali asi tyden, porad, ze jeste tohle a tamto, pak jsem se nasral a objednavku zrusil a koupil si hodinky na ebay...Penize byly blokovane na uctu jeste 3 tydny po zruseni objednavky - NEDOPORUCUJU

• po měsících...
Odesláno

tak jsem si taky chtel predevcirem objednat z tohoto shopu nejake ty hodinky od seika(spc001 za 270 dolaru) vse ok zadal jsem transfer pres paypal ten platbu zaktivoval zablokoval penize a druhy den mi prisla odpoved od jomashopu :

Dear Sir/Madam.

Thank you for your order, however, the information you provided us was unable to be verified by our verification department. Therefore, in order to pay for this item we need you to pay through a wire transfer. The total of your order will be $669.32. This is the amount we need to receive after all the bank fees have been paid. Our banks wire transfer information is below. When you do make the wire payment, please reference your sales order number. This will make it more convenient for us to match up your payment with your order.

Bank JPMorgan Chase, New York

ABA 021000021

SWIFT CHASUS33 (careful ? NO ?E? )

Account 754 379 584

Name Jomashop.com

Please let us know that you accept these terms and when you will be sending us the wire transfer.

You may place an order at our sister web site www.jomatime.com which is affiliated with Amazon.

Thank You,

Jomashop.com Customer Care

Phone: 877-834-1434

Web: http://www.Jomashop.com

Jomashop.com

328 8th Ave., #158

New York, NY 10001

v podstate po me chteji abych jim primo púrevedl penize bez jakehokoli zajisteni s tim ze maji problemy s overenim nejakych udaju... moc by me zajimalo zda si delaji srandu nebo ne :) v kazdem pripade order jsem zrusil opravdu velice spatna zkusenost :-(

Odesláno

Uz som kupil 2 hodinky na www.orolus.com Je to Malajzia, ceny trochu vyssie ako jomashop. Riskol som to a zaplatil priamo na ich shope kartou. Hodinky prisli do 4 dni. Odpovedaju na kazdu otazku v ten isty den. A hodinky maju medzinarodnu zaruku (jomashop nema, a zaruku iba cez nich), kdeze je to stampnute nejakym predajcom priamo v Malajzii.

Dobra skusenost, mozem doporucit. :thumbsup_anim:

Odesláno
Uz som kupil 2 hodinky na www.orolus.com Je to Malajzia, ceny trochu vyssie ako jomashop. Riskol som to a zaplatil priamo na ich shope kartou. Hodinky prisli do 4 dni. Odpovedaju na kazdu otazku v ten isty den. A hodinky maju medzinarodnu zaruku (jomashop nema, a zaruku iba cez nich), kdeze je to stampnute nejakym predajcom priamo v Malajzii.

Dobra skusenost, mozem doporucit. :thumbsup_anim:

skoda ze tam nemaji seika spc001 treba bych taky riskl :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...