meir Odesláno 7. července 2007 Nahlásit Odesláno 7. července 2007 Zdravim vsechny, jsem tady na foru novy. Chtel jsem se optat na Vas nazor na Citizen Nighthawk Titanium BJ7020-55E. Stoji za to si je poridit misto ocelovych. Nemate nahodou nejaky dobry tip kde je koupit za dobrou cenu. Uz moc nejsou k dostani. Diky predem.
Messiah Odesláno 8. července 2007 Nahlásit Odesláno 8. července 2007 Zdravim vsechny, jsem tady na foru novy. Chtel jsem se optat na Vas nazor na Citizen Nighthawk Titanium BJ7020-55E. Stoji za to si je poridit misto ocelovych. Nemate nahodou nejaky dobry tip kde je koupit za dobrou cenu. Uz moc nejsou k dostani. Diky predem. Radim kup si rovnou Pilota ma saphirovy sklo coz je u tak velkyho skla nutny a narizuje se pres nemeckej vysilac s www.newatch.com jsem je koupil za cca 12,500 ... (cena u nas 26,000) Hodinky dosly behem 24 hodin z madridu platba dobirkou.
meir Odesláno 8. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2007 Radim kup si rovnou Pilota ma saphirovy sklo coz je u tak velkyho skla nutny a narizuje se pres nemeckej vysilac s www.newatch.com jsem je koupil za cca 12,500 ... (cena u nas 26,000) Hodinky dosly behem 24 hodin z madridu platba dobirkou. Diky za radu. Ale ja jsem posledni dobou strasne lakomej. Tak asi 35 let. Pilota navic nechci.
meir Odesláno 10. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2007 Tak jsem nakonec koupil ty ocelovy za USD 140 plus shippng z Ebay.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se