Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, ahoj, ahoj, můžete mo někdo napsat zkušenosti s těmito hodinkami? Myslím tím přesnost, technické parametry, materiály a něco ke kalibru 3133. Normálně bych se na to zeptal jednoduše v sekci inzeráty, bohužel vzhledem k některým, podle mě pitomým pravidlům tak nelze činit. Hodinky mě začaly brát asi před měsícem, takže obecně o nich vím, že občas tikají a dávají se na ruku. :crying_anim02:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Prosím o radu, neviděli jste někdo tyhle hodinky k prodeji? Jedny jsem díky pc šotkovi prošvihl. Novější modely už nemají azbuku a ani nejsou tak hezké :wub: . Kdyby je někdo někde viděl, prosím pisněte.

Návštěvník RaGe
Odesláno

Byl jsem se tam kouknout a vážně mají velký výběr, velmi ochotná obsluha, ale bohužel trochu větší ceny. Ale na ošahání skvělé !!! :thumbsup_anim:

Odesláno

celkom hodinky podla mojho gusta ale som skor za modely s 24h chronografom prijde mi to ako uzitocna funkcia ... (ked uz stopky tak poriadne 30min v pohode odmerias aj na lunete) pravda cena bude o nieco vyssia ale podla mna sa oplati

Odesláno
celkom hodinky podla mojho gusta ale som skor za modely s 24h chronografom prijde mi to ako uzitocna funkcia ... (ked uz stopky tak poriadne 30min v pohode odmerias aj na lunete) pravda cena bude o nieco vyssia ale podla mna sa oplati

Já jsem popravdě vybíral spíš podle dezénu, než podle funkce a praktičnosti :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...