Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj, ahoj, ahoj, můžete mo někdo napsat zkušenosti s těmito hodinkami? Myslím tím přesnost, technické parametry, materiály a něco ke kalibru 3133. Normálně bych se na to zeptal jednoduše v sekci inzeráty, bohužel vzhledem k některým, podle mě pitomým pravidlům tak nelze činit. Hodinky mě začaly brát asi před měsícem, takže obecně o nich vím, že občas tikají a dávají se na ruku. :crying_anim02:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Jejky hledání, njn používal sem tlačítko najít dole a to není úplně ono. :suicide_anim:

Posted

Prosím o radu, neviděli jste někdo tyhle hodinky k prodeji? Jedny jsem díky pc šotkovi prošvihl. Novější modely už nemají azbuku a ani nejsou tak hezké :wub: . Kdyby je někdo někde viděl, prosím pisněte.

Posted

Byl jsem se tam kouknout a vážně mají velký výběr, velmi ochotná obsluha, ale bohužel trochu větší ceny. Ale na ošahání skvělé !!! :thumbsup_anim:

Posted

celkom hodinky podla mojho gusta ale som skor za modely s 24h chronografom prijde mi to ako uzitocna funkcia ... (ked uz stopky tak poriadne 30min v pohode odmerias aj na lunete) pravda cena bude o nieco vyssia ale podla mna sa oplati

Posted
celkom hodinky podla mojho gusta ale som skor za modely s 24h chronografom prijde mi to ako uzitocna funkcia ... (ked uz stopky tak poriadne 30min v pohode odmerias aj na lunete) pravda cena bude o nieco vyssia ale podla mna sa oplati

Já jsem popravdě vybíral spíš podle dezénu, než podle funkce a praktičnosti :)