Přejít na obsah

Citizen nebo Citizen ? Jenodušší nebo složitější ?

Doporučené příspěvky

Ty Oceanusy, co má tady ode dneška ;-) Paia vypadají dobře, asi se po nich někde podívám. Nebo po něčem podobném.

Na CA0260-52H taky.

Casio LIW M610D-1A tady ty mají jen 50 WR, raději bych 100. Moje Casia 50m nevydržely plavání v bazénu. Bylo to v Chamonix, třeba to bylo vyšší nadmořskou výškou. :-)

Ty Citizen CB0011-51L se mi líbí taky ale už je to trošku za hranou s velikostí 44mm a nemůžu najít jak jsou tlusté.

Díky všem za ochotu a podněty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky už několik týdnů uvažuji o nějakých fajn rádiem řízených a navíc eco-drive hodinkách, které by doplnily mojí dvojici automatů. Ještě jsem svůj výběr nedokončil, protože aktuálně nejsou finance, ale pro inspiraci zasílám pár mých horkých kandidátů, třeba si z toho něco vybereš:

Citizen World Multiband Eco-Drive Men's Watch CB1020-54E Radio Controlled

Casio Lineage Liw - T100td - 1ajf Mvt Tough Solar Radio Controlled Multiband 6

CASIO OCEANUS OCW-S100-1AJF

Casio LINEAGE LCW-M170D-1AJF

Junghans Milano 030/4940.00

Junghans Milano 030/4942.00
Odkaz ke komentáři

Já měl podmínku, že tam nesmí být digi, chtěl jsem čistě analog chrona, tím jsem si vyškrtnul 95% wave cepterů od Casia... ;o) Na ty Lineage se safírem jsem se chtěl dneska podívat, ale než jsem je ve vitrínce našel, tak jsem objevil modrou vlnku. ;o) Citizeny si jdi rozhodně někam okouknout. Na živo vypadají moc dobře a kdybych neobjevil Oceanusy, tak mám teď na ruce určitě nějaký eco drive.

Odkaz ke komentáři

Ty Casio Oceanus OCW-S100F-2AJF se mi začínají líbit. :-)

Našel jsem na ně pěkný popis a video na WUS - teď se dívám, že tam má 2AJF a tady je 1AJF, nějak nemůžu najít jak se liší.

http://forums.watchuseek.com/f105/first-impressions-casio-oceanus-ocw-s100-851782.html

To paia: "Objevil" znamená, že tam byly někde zastrčené za skvělou cenu ? ;-)

Ty oceanusy se mi fakt začínají líbit, ještě že jsem to tu založil, předtím jsem se na nic takového nedíval.

Odkaz ke komentáři

skvělá cena zrovna moc nebyla, ale objev to byl, protože tento model se už minimálně dva roky neprodává a nikde není k sehnání.

Teď to právě už nějakou chvíli zjišťuji :-(

Ale objevil jsem je creationwatches, asi jsou to ony

http://www.creationwatches.com/products/casio-watches-73/casio-oceanus-atomic-ocw-s100-1ajf-mens-watch-4680.html

A ještě tady, ale mají do 12.1. zavřeno

http://www.shoppinginjapan.net/ocw-s100-1ajf

Odkaz ke komentáři

Tak nějak začínám mít po Oceanech absťák a to jsem je ještě ani neměl na ruce. :-) Začínal jsem přitom s Boccia .... mno ...

Vypadá to na tento konečný výběr, zatím v tomto pořadí, podle toho jak půjdou sehnat.

Oceanus_OCW_S100_1AJF__21393.1405407525.OCW_T150_1AJF__60867.1405408955.351.281.

Ale přece jenom jsem viděl ještě jednu inspiraci, kožený pásek s něco jako titanovou sponou, systém skládaného zavírání jako na tahu.

Možná tedy (protože ty Oceanusy už jsou hůře dostupné), kdyby někdo věděl o hodinkách vzhledově skoro stejných jako OCW-S100 na takovém podobném pásku ...

Odkaz ke komentáři

Ještě jsem teď narazil na jeden rozdíl

OCW-S100-1AJF - modul 5235 ?                                                    OCW-T150-1AJF - modul 5414 ?

OCW_S100_1AJF__03473.1405407661.351.281.Casio_Oceanus_OCW_T150_1AJF__33381.14054

Co bude lepší ? To T150 nemá na dýnku žádné drážky, bude to šroubovací ?

edit: Aby to nevypadlo úplně z názvu vlákna, ještě mám v záloze

Citizen Mens Radio Control MWH CB0011-51L

Upraveno uživatelem coper
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Nakonec uzavírám Citizen nebo Citizen výběrem double Casio. No, začíná to na C, Japonec to je ...

Jedny do práce a jedny do hor.

Casio Oceanus OCW-S100F-2AJF

Casio Protrek PRW-3000-2JF

Domlouvám osobní dovoz přímo z JP, takže DPH ušetřím a výpalné ČP taky.

Odkaz ke komentáři

Ale přece jenom jsem viděl ještě jednu inspiraci, kožený pásek s něco jako titanovou sponou, systém skládaného zavírání jako na tahu.

Možná tedy (protože ty Oceanusy už jsou hůře dostupné), kdyby někdo věděl o hodinkách vzhledově skoro stejných jako OCW-S100 na takovém podobném pásku ...

Však ty Casia si klidně můžeš hodit na libovolnej koženej řemen taky. Tím zavíráním myslíš asi motýlovou sponu.

http://www.strapshop.cz/spony/motylova-spona

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

Však ty Casia si klidně můžeš hodit na libovolnej koženej řemen taky. Tím zavíráním myslíš asi motýlovou sponu.

http://www.strapshop.cz/spony/motylova-spona

Tak zrovna tyhle Casia asi na řemen nepůjdou, středový dílek "jakože na tahu" je součástí pouzdra.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...