Jump to content

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
breitling

Taky si myslim, ze to je Breitling. Uz jsem se na ne divam v magazinu MF Dnes. Vypada to na nejakou damskou verzi.

Posted

...ne že by mě topolík nebo ona zajímali, ale někde jsem ji právě viděl s těma hodinkama a dost se mi líbily. IMHO, topolík jí ani přisipávat nemusí, její posraneckej plat by mi asi na taková hodinky bohatě stačil....

Takže brajtle?

Posted

Tak vážně, co model windrider cockpit ladies? U Breitlingů ovšem bývá kůže o něco tmavší, než je na fotce.

Posted

No, ani jí odsypávat nemusí... nejen kvůli platu. Celé vedení ODS má jednoduchý přístup k luxusním hodinkám. Manželka středočeského hejtmana Bendla má několik prodejen luxusních hodinek a zastoupení několika exkluzivních značek v ČR. Měla to ještě dřív, než si s Bendlem zavdala :D

Posted
No, ani jí odsypávat nemusí... nejen kvůli platu. Celé vedení ODS má jednoduchý přístup k luxusním hodinkám. Manželka středočeského hejtmana Bendla má několik prodejen luxusních hodinek a zastoupení několika exkluzivních značek v ČR. Měla to ještě dřív, než si s Bendlem zavdala :D

..to bych si dal taky líbit. U ní bych měl asi jiný ceny, než v našich kamených obchodech :thumbsup_anim: