Jump to content

Recommended Posts

Guest Snow
Posted

Chtěl bych vás požádat o tip na kvalitní překladač, ovšem o až tak kvalitní :D jako používá YPO nemám zájem, prosím jen seriozně.

Díky.

Posted
Hele , tak já bych potřeboval přeložit asi osmdesát metráků briket. Na kolik by to vyšlo ? :lol:

Hele co nást tu na chromagu je. Každý hodí pár kousků a máš to :lol:

Posted
Hele co nást tu na chromagu je. Každý hodí pár kousků a máš to :lol:

Hehe, tady jsou vsichni moc drazi.

Posted
Chtěl bych vás požádat o tip na kvalitní překladač, ovšem o až tak kvalitní :D jako používá YPO nemám zájem, prosím jen seriozně.

Díky.

he he ..... možná by jsi se divil ,ale je to velice seriozní překladač s velkou reklamou :lol:

Posted

Jako clovek, kterej se celejch dvanact let zivil vyhradne prekladanim knizek (i kdyz - zivil, no...) a sem tam si jeste neco strihne, muzu zodpovedne prohlasit, ze neco takovyho jako kvalitni prekladac neexistuje, neexistovalo a nikdy existovat nebude. Vodpust...

Posted
Jako clovek, kterej se celejch dvanact let zivil vyhradne prekladanim knizek (i kdyz - zivil, no...) a sem tam si jeste neco strihne, muzu zodpovedne prohlasit, ze neco takovyho jako kvalitni prekladac neexistuje, neexistovalo a nikdy existovat nebude. Vodpust...

A nevěděl by jsi o nějkém méně kvalitním, i když jako překladatel ho nepotřebuješ ?

Posted

Já hledal tak dlouho slušnej překladač až jsem si raději našel přítelkyni která umí Německy a Anglicky. No a s mojí Ruštinou a Gruzínštinou se už nějak domluvíme :taz:

Posted
Já hledal tak dlouho slušnej překladač až jsem si raději našel přítelkyni která umí Německy a Anglicky. No a s mojí Ruštinou a Gruzínštinou se už nějak domluvíme :taz:

No a jestli je to ještě ke všemu ona na tom obrázku , tak to nemá vůbec chybu. :lol:

Posted
No a jestli je to ještě ke všemu ona na tom obrázku , tak to nemá vůbec chybu. :lol:

Na obrázku je modelka Němcová a s tou se znám jen tak napůl, já ji znám , ona mě né :pokey:

Posted (edited)
Na obrázku je modelka Němcová a s tou se znám jen tak napůl, já ji znám , ona mě né :pokey:

Já používám PC Translator, pro kontrolu. Píšu to rovnou anglicky a pak si od něj nechám udělat kontrolní překlad, jen abych tam neměl pravopisný chyby, nechyběla písmenka a tak. Jinak používat PC překladač k překládání je asi dost ošidné..

Teď koukám, že jsem reagoval na modelku, no tak to jsem se překlep. Ale možná, že bych při osobním setkání i reagoval - kdyby na mě promluvila, tak bych utek. :)

Edited by New Milis
Posted
Teď koukám, že jsem reagoval na modelku, no tak to jsem se překlep. Ale možná, že bych při osobním setkání i reagoval - kdyby mě oslovila, tak bych utek. :)

Utek ?!? Spíš bys běžel napřed abys odestlal :smile_anim:

Posted

To já jsem taky plachej. A hodně !!!

Ale tohle už by bylo překročení hranice mezi plachostí a blbostí :eek:

Posted

Já jsem tak plachej, že když jsem s nějakou babou, tak mám pořád nastražený uši ... jestli náhodou nejde její manžel :guitar:

Posted

Já jsem tak plachej, že když jsem s nějakou babou, tak mám pořád nastražený uši ... jestli náhodou nejde její manžel :guitar:

[/quote

:gora: ide ti chlape...