tano Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 M.O. s unitasem nemaj chybu. Dle meho nazoru extra univerzalni hodinky pro kazdou prilezitost.Ty jsou extra pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Ty jsou extra pekne. jsou, jen se kvuli mark xvi nedostanou na ruku tak casto, jak by si zaslouzily.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Moc hezké. Ten řemen je černý nebo tmavě hnědý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 jsou, jen se kvuli mark xvi nedostanou na ruku tak casto, jak by si zaslouzily.... To je ale skoda, ale chapu to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Já jsem hodinkový začátečník. Mám zatím jen sportovní Tag Heuery (viz foto) a teď bych chtěl něco více společenského. Obvykle mi trvá dlouho než se pro něco rozhodnu ale ty Stowy s unitasem se mi líbí čím dál víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Moc hezké. Ten řemen je černý nebo tmavě hnědý? diky, je to hnedy croco-look s kontrastnim prositim. ale univerzalnost myslim potvrzuji i na modrem nato strapu, nebo sedym zralokovi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Já jsem hodinkový začátečník. Mám zatím jen sportovní Tag Heuery (viz foto) a teď bych chtěl něco více společenského. Obvykle mi trvá dlouho než se pro něco rozhodnu ale ty Stowy s unitasem se mi líbí čím dál víc.ty aquaracery jsou paradni. zkusil bych je na modrym zralokovi:)) jak chodi presne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) Jeste se muzes mrknout na Dornblüth & Sohn, ale tam je cena o dost vyssi. Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Jeste se muzes mrknout na Dornblüth & Sohn, ale tam je cena o dost vyssi.image.jpgimage.jpgto uz je samozrejme vyssi level:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Když jsem ty aquaracery pred rokem koupil, bylo to cca +25. Pak jsem je nechal seřídit a teď je to +5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Kluci kolik stoji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Tyhle TH jsou srdeční záležitost. Než jsem je na prodejně uviděl, vůbec mne nenapadlo, že bych si koupil hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Stowa Marine v provedení s unitasem a krokodýlem 1.250,- Euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Stowa Marine v provedení s unitasem a krokodýlem 1.250,- EuroDiky, to vim , ja myslel ten vyssi level, co neznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Dornblüth & Sohn jsou parádní. Zase jedna značka, o které jsem zatím neslyšel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Ja take ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Tak jsem nasel jen 1, v ruzevem zlate na chrono 24 za 318 koliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Našel jsem je za 4.000 $ http://www.watchbuys.com/store/pc/Dornblueth-Sohn-Calibre-99-0-Applied-Numerals-19p1532.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 http://www.manufactum.com/int-de/dornblueth-990-p1512641/?c=197234 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rody69 Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Na tomhle odkazu jsem je nenašel. Skoro mne mrzí, že jsi je sem dával, najednou mám pocit, že ty Stowy nejsou úplně to pravé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se