Luděk Talián Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Přidám to do tohoto vlákna, protože se to rozborky a sborky 66ky týká...Dostaly se mi do ruky "šrotové", nefunkční hodinky s tímto kalibrem. Rozborku a následnou sborku po vyčištění jsem díky Tomuto vláknu zvládl. (Děkuji původnímu autorovi vlákna za inspiraci a vizuální pomoc).Hodinky jsem vyčistil a teď se, oproti původnímu stavu, tváří jako že by i chtěly jít... Po lehkém zatřesení se setrvačka rozkmitá, ale po cca 5-10 kmitech se zastaví...Takže to vypadá, že někde je nějaké tření... Asi to bude chtít promazat, ale na to si zatím, po pročtení fóra, netroufám...Nicméně, moje otázka zní: Čím a jak vyčistit zanesené soukolí? - v těhle konkrétních hodinkách byla nějaká vysrážená sůl. Očistil jsem je jen mechanicky pomocí papíru... Jsou nějaké čistící roztoky? Líh, Benzín?Díky za radu...
Luděk Talián Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 A ještě jeden dotaz - Víčko pérovníku se šroubuje, nebo je jen naklapnuté?
Luděk Talián Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 V 25. 9. 2012 v 8:45, Luděk Talián napsal: A ještě jeden dotaz - Víčko pérovníku se šroubuje, nebo je jen naklapnuté? Odpovím si sám... Naklapnuté...(Nebo jsem hodně silný )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se