Pavel K Posted July 11, 2007 Report Posted July 11, 2007 (edited) Učím se vkládat obrázky, proto jsem vložil takový, když jsem se učil čistit hodinky. Edit: Obrázek se povedlo vložit, strojek se taky povedlo složit. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 11, 2007 by Pavel K
rmx Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 chybí ti tam péro A šroubky , ale jinak blahopřeju.
alt Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Copak rozebrani - ale slozit to, poradne namazat...
sauce Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 a sebe pak namazat ...to až člověk po jejich složení zjistí, že mu na stole ještě zbylo pár koleček a šroubků
Jura L Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Ještě se nauč obrázky zmenšovat a potom to bude Né, naopak je to super, že je dobře vidět každá součástka. Mohl by to být nápad pro jiné, kterí něco rozeberou takhle zgruntu ! Chtěl bych tak vidět nějaký chronograf.
typograf Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Né, naopak je to super, že je dobře vidět každá součástka. Mohl by to být nápad pro jiné, kterí něco rozeberou takhle zgruntu ! Chtěl bych tak vidět nějaký chronograf. To mně stačí vidět chronomag.....
risa7 Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 To me se podarilo rozebrat nefunkcni fotak. Po slozeni me zbylo nekolik soucastek. Zajimave na tom je to, ze uz pak fungoval naprosto bez problemu.
Leroys Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 To me se podarilo rozebrat nefunkcni fotak. Po slozeni me zbylo nekolik soucastek. Zajimave na tom je to, ze uz pak fungoval naprosto bez problemu. To je jasný, pokud po opravě nezbyde na stole alespoň pár součástek, je jisté že opravář je jen pouhý amatér. Vždyť do výrobků se dávají takové spousty nepotřebných věcí.. Vrchol mistrovství demontáže a montáže je však ten, když z jednoho demontovaného výrobku Mistr složí hned dva plně funkční výrobky jiné. Ale - přiznejme si to, takových Mistrů je už dnes na světě málo.
Ondraj Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 většinou zbydou kurvítka, které jsou v každém zařízení.
Jakubisko Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 zeby novy sport? vsichni nakoupime nejaky ´66 a bude rozborka a sborka na cas
falkkon Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Jdu na to,nějaký zbytečný kalibr se najde.A když se nezadaří,tak to pošlu Mechanovi na součástky
rmx Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 zeby novy sport? vsichni nakoupime nejaky ´66 a bude rozborka a sborka na cas Jde to do 10 minut
JJ Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Jde to do 10 minut Pokud není nějaká zásadní komplikace (zarezlý šroubek atd.), tak do deseti minut to mám i já včetně demontáže a montáže celých hodinek. Někdo, kdo se tím živí, by to měl být schopen udělat ještě podstatně rychleji.
risa7 Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Kurvitka (soucastky, ktere jsou ve vyrobku navic) jsou dnes hojne rozsirena. Hlavne se vyskytuji u automobilek vehlasnych znacek. Nejvetsi mnozstvi je jich v elektronice. Kurvitko je nastavene tak, ze vetsinou den po vyprseni zarucni doby prestane fungovat nejaka kontrolka. Auto se pak musi odvest do servisu, kde je odborne stare kurvitko vymenene za nove. Vymena kurvitka vetsinou stoji peknych par tisic.
Pavel K Posted July 14, 2007 Author Report Posted July 14, 2007 Péro by zabralo větší místo než celé toto "zátiší" a šroubky tam holt taky nejsou.
Recommended Posts