mlsoun1 Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Osobně bych Ti doporučil Hirsch Viscount
siwi Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2015 Také já se připojuji k zástupu gratulantů. Tvůj příběh mě oslovil mimo jiné i proto, že se podobá mému. I já se stal před 2 dny hrdým majitelem úplně nových Béček, a i já mám ve své hodinkovnici jedny Orienty, typ Mako Pepsi. Tvé nové hodinky znám. Měl jsem je na jednom srazu na ruce. Moc nechybělo a byly moje Tuhle generaci Coltů jsem vždycky měl rád, jenomže v přímém kontaktu jsem zjistil, že se mi na ně špatně kouká. Tak je máš ty. Padla tu zmínka o vnějším AR. Jeho poškození bych se nebál. Začínal jsem s Archimede Sporttaucher. Jejich osoustranný antireflex je pověstný. A za celý rok se na sklíčku neobjevil ani náznak nějakého poškození. Takže užívej a raduj se.
Návštěvník enrico156 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Po týdnu nošení jsem stále nadšenej. Modrej žralok nevypadá vůbec zle, ale už mám Orientky na modrým Hirschi a dvoje modrý zatím nechci. Doma nějakou dobu určitě zůstanou, rád bych kolkci doplnil o Longines Heritage 1935, které se mi tuze libí. Ale vzhledem k tomu, že mě bude na jaře čekat nějaká investice, tak si nechám prozatím zajít chuť
Martyp Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Béčková klasika! Jsou parádní a dobře ti sedí, gratuluji a užívej!
Návštěvník enrico156 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Tak dnes dorazil balíček od chronoshopu s leštícími ubrousky. Mám za sebou prvních 30 minut a jde to sakra pomale:-) Ještě že se mi přítelkyně už vrátila z UK, protože ruka dostává zabrat
Návštěvník enrico156 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 První postřehy s ubrousky jsou takové, že na vlásečnice to zabere, ale na hlubší rány bude potřeba pomoc pana doktora. Dnes si budu večer hrát, tak uvidíme, kam se pohnu :-)
ava Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Nevím, jak vysvětlíš přítelkyni, že tě bolí ruka To bude mít radost, že místo aby jsi se jí věnoval budeš leštit. Aby jsi nedopadl jako v té scéně snowboarďáků.
Návštěvník enrico156 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Už jdu, jen to tady dostříkám :-)))))
Návštěvník enrico156 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Takže pánové :-) Po opravdu těžké onanii ( jsem rád, že píšu ) je prozatím dokonáno. Zkusím ještě do větší parády rozleštit, ať to má gule! Dneškem mám nové hodinky, nemůžu se na ně vynadívat
Rampelnik Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Parádní výsledek, to se fakt povedlo.
Návštěvník enrico156 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Ahoj, tak jsem včera pokračoval v druhém kole, protože jsem na světle našel ještě nějaké nedokonalosti. Myslím, že ručně už to nikam dál neposunu, ale jsem s výsledkem vcelku spokojen. Jen jsem si uvědomil, že jsem blbec a nenafotil jsem to před a po....
xcmaniax Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Good job, povedlo se. Zajímalo by mě, kolikrát lze opakovat než se ocucají hrany a bude to spíš na škodu.
Návštěvník enrico156 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 vzhledek k jejich původnímu stavu bych řekl, že jsou leštěny poprvé :-)
mery Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Gratulu k hezkému výběru a k rozšíření řady rodiny Béček! Také se stále obdivuješ měnícím se barvám cifru? Hodně spokojenosti a radosti!
Návštěvník enrico156 Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Odesláno 12. února 2015 (upraveno) Jo, jednou je to světlý a pak temně modrý, nechápu jak to ti kluci ušatí dělají, aby to bylo pokaždé jiné Upraveno 12. února 2015 uživatelem enrico156
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se