odklizec Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Uz ho nekdo mate a precteneho? Ja zatim bohuzel nebyl uspesny Nikde v ZA ho jeste nemaji..ach ten zapadakov...
Skeleton Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Ja zitra budu mit na poste!
X-Bob Odesláno 30. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Skeleton napsal: Ja zitra budu mit na poste! To je dobre. Beru masku a basebalovou palku a budu cekat...
saboter Odesláno 30. listopadu 2006 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2006 Dnes som objednal, čakám na kuriéra .
odklizec Odesláno 1. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2006 Uz ho taky mam! Uz ho taky mam! Jeste jednou diky uzivateli Honza49 za zajisteni jednoho kousku..fakt to z prodejen mizi jak para nad hrncem
Skeleton Odesláno 2. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2006 Jdu cist! Nerusit novymi prispevky!
legoxx Odesláno 4. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2006 stroncium precitane.... 3/5 ale zas cital som to do tretej rano:-)
Skeleton Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 A ja davam 7/10 ... Nocni Klub se mi asi libil vic ...
Gilius Odesláno 16. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2007 Mám od Kulhánka vše,co vyšlo.....nejvíce se mi líbí povídky a Cesta Krve.Jinak mi přijde,že od Divokých a Zlých vykrádá sám sebe..... Cesta Krve,jak se tu někdo ptal,je v podstatě nesehnatelná,autor tohle dílko nesnáší,dotisk nepovolí(stejně jako u Vládců Strachu-tuhle knihu znovu vydali bez Kulhánkova souhlasu a soudil se kvůli tomu) a cena se na aukcích a burzách vyšplhala i k 10 000 kč.....je ale pravda,že u této ceny šlo o autorem podepsané knihy.
Skeleton Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Jaff co napsal Cestu krve III. se jmenuje Martin Moudry a vysla mu knizka Temne zablesky.
31682 Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Skeleton: díky za informace. Už jsi to četl? Odhaduji to na básnickou sbírku
Skeleton Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 No jsem ted v tom po usiska a je to narez jako prase!
31682 Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Odesláno 22. února 2007 pan socka napsal: Po vašich zkušenostech jsem knihkupectví zavrhl, vše stáhl z netu, nakoupil balíky papíru a tiskárna jede na plné pecky. Než to tisknout, je lepší to číst v PDA nebo mobilu
Gilius Odesláno 22. února 2007 Nahlásit Odesláno 22. února 2007 nejlepší jsou knihy,ale některé(hlavně Cesta Krve) jsou již nesehnatelné...leda burzy za těžké peníze.
Fester Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Já taky Kulhánka čtu, bratránek má první vydání všech jeho knížek, takže jsem to měl z první ruky. Snad se na mě nebudete zlobit kvůlivá mému hodnocení, ale nemohu pomoct. Vládci strachu a Cesta krve byli Naprosto super, ale Divocí a zlí byli těžká slátanina, kterou si to u mě Kulhánek všechno pohnojil. Noční klub už byl zase docela čitelnej, ale přišlo mi, že Kulhánek se už trochu vykrádá. Stroncium jsem zatím nečetl, ale možná se k tomu dokopu. Četl jsem i Cestu krve III od Jafffa a byla dost gut. Jako nejlepšího českého pisatele fantasy teď považuji Miroslava Žambocha.
31682 Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Divocí a zlí byli úžasní! Od té doby jsem se zamiloval do Elvíry, nechceš jí poplivat?
Fester Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Nevím, Elvíru si už nepamatuju... Ale to, jak tam smotal upíry, Saladina a z hodnejch byli zlí a celý to bylo jakýsi domotany... Mám doma první dva díly, na další už jsem nenašel odvahu.... Ale četl jsem je taky....
31682 Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Lenin: počkej, počkej! Mám pocit, že se ti povedlo zaměnit Divocí a zlí za Cestu krve. Tam je Saladin, v Divocí a zlí je Šlupka. A Elvírka s rasistickým Hnusákem Ale to je celkem jedno, jen kdyby na to už přišlo, tak Divocí a zlí považuji subjektivně za nejlepší. Už jenom kvůli Patejlovu nadhledu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se