Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 112
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Skeleton napsal:
Ja zitra budu mit na poste! :D

To je dobre. Beru masku a basebalovou palku a budu cekat... :D

• po měsíci...
Odesláno

Mám od Kulhánka vše,co vyšlo.....nejvíce se mi líbí povídky a Cesta Krve.Jinak mi přijde,že od Divokých a Zlých vykrádá sám sebe.....

Cesta Krve,jak se tu někdo ptal,je v podstatě nesehnatelná,autor tohle dílko nesnáší,dotisk nepovolí(stejně jako u Vládců Strachu-tuhle knihu znovu vydali bez Kulhánkova souhlasu a soudil se kvůli tomu) a cena se na aukcích a burzách vyšplhala i k 10 000 kč.....je ale pravda,že u této ceny šlo o autorem podepsané knihy.

• po měsíci...
Odesláno
  pan socka napsal:
Po vašich zkušenostech jsem knihkupectví  zavrhl, vše stáhl z netu, nakoupil balíky papíru a tiskárna jede na plné pecky.

Než to tisknout, je lepší to číst v PDA nebo mobilu ;)

Odesláno

Já taky Kulhánka čtu, bratránek má první vydání všech jeho knížek, takže jsem to měl z první ruky. Snad se na mě nebudete zlobit kvůlivá mému hodnocení, ale nemohu pomoct. Vládci strachu a Cesta krve byli Naprosto super, ale Divocí a zlí byli těžká slátanina, kterou si to u mě Kulhánek všechno pohnojil. Noční klub už byl zase docela čitelnej, ale přišlo mi, že Kulhánek se už trochu vykrádá. Stroncium jsem zatím nečetl, ale možná se k tomu dokopu. Četl jsem i Cestu krve III od Jafffa a byla dost gut. Jako nejlepšího českého pisatele fantasy teď považuji Miroslava Žambocha.

Odesláno

Nevím, Elvíru si už nepamatuju... Ale to, jak tam smotal upíry, Saladina a z hodnejch byli zlí a celý to bylo jakýsi domotany... Mám doma první dva díly, na další už jsem nenašel odvahu.... Ale četl jsem je taky....

Odesláno

Lenin: počkej, počkej! Mám pocit, že se ti povedlo zaměnit Divocí a zlí za Cestu krve. Tam je Saladin, v Divocí a zlí je Šlupka. A Elvírka s rasistickým Hnusákem :)

Ale to je celkem jedno, jen kdyby na to už přišlo, tak Divocí a zlí považuji subjektivně za nejlepší. Už jenom kvůli Patejlovu nadhledu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...