NIGHTinGALE Odesláno 24. února 2007 Nahlásit Odesláno 24. února 2007 Na Divocí a zlí mi vadila jedna věc. Furt se kecalo o pistolu (sorry, Pistolu, já vím, že má být vždy velké P), ale ani jednou ho nepoužil. A já se těšil na dávku mikrovln do Cyberkentaurova ksichtu
Fester Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 O.K. O.K. Dostali jste mě. Saladin tedy v Divokých a zlých nebyl, to mi ujelo, přece jen je to už pár let, co jsem to četl a už si to tolik nepamatuju. A odvahu na další čtení tohoto díla jsem v sobě dosud nenašel... Ale upíři tam byli a byli ti zlí. Každopádně mě tenhle počin páně Kulhánka na rozdíl od jeho ostatních knih, s vyjímkou Stroncia, které jsem dosud nečetl, nijak neoslovil, naopak mne tohoto autora na dlouhou dobu znechutil. O bližších důvodech se tu rozepisovat nebudu, abych se zde někoho nedotkl. Jinak, jak jsem psal výše, Vládci strachu a Cesta krve mne naprosto uchvátily. Až pojedu k našim, podívám se, které vydání prvních dvou dílů Divokých a zlých doma mám (nevím kolikrát to bylo vůbec vydáno, ale určitě je to to první, protože jsem na to čekal pod vlivem předešlých děl) a asi to zkusím někde střelit (teda jestli o to bude zájem...), ještě uvidím. P.S. Co se týče životního nadhledu, tak takový Bakly od Žambocha je taky dost klasik....
NIGHTinGALE Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 Lenin: počkej, počkej! Mám pocit, že se ti povedlo zaměnit Divocí a zlí za Cestu krve. Tam je Saladin, v Divocí a zlí je Šlupka. A Elvírka s rasistickým Hnusákem Ale to je celkem jedno, jen kdyby na to už přišlo, tak Divocí a zlí považuji subjektivně za nejlepší. Už jenom kvůli Patejlovu nadhledu I v Divocí a zlí byl zmíněn Saladin.
Gilius Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 Já taky Kulhánka čtu, bratránek má první vydání všech jeho knížek, takže jsem to měl z první ruky. Snad se na mě nebudete zlobit kvůlivá mému hodnocení, ale nemohu pomoct. Vládci strachu a Cesta krve byli Naprosto super, ale Divocí a zlí byli těžká slátanina, kterou si to u mě Kulhánek všechno pohnojil. Noční klub už byl zase docela čitelnej, ale přišlo mi, že Kulhánek se už trochu vykrádá. Stroncium jsem zatím nečetl, ale možná se k tomu dokopu. Četl jsem i Cestu krve III od Jafffa a byla dost gut. Jako nejlepšího českého pisatele fantasy teď považuji Miroslava Žambocha. Jo...s tím souhlasím....nejlepší jsou povídky,potom VS a CK...zbytek už má sestupnou tendenci.Mno...a Žamboch??Ten je výborný(kromě Líhně a JFK)....zkus Petru Neomillnerovou.......!!!!
Fester Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 4 Gilius Díky za tip. Podívám se. Co se týče českých autorů, taxi špatně nevede ani Leonard Medek. Líheň od Žambocha jsem četl taky, jednička dost dobrá, dvojka už byla slabší, ale furt mi to přišlo lepší než Kulhánek.... Ale to je jen můj názor, který zde nebudu nikomu vnucovat....
NIGHTinGALE Odesláno 25. února 2007 Nahlásit Odesláno 25. února 2007 Já taky Kulhánka čtu, bratránek má první vydání všech jeho knížek, takže jsem to měl z první ruky. Snad se na mě nebudete zlobit kvůlivá mému hodnocení, ale nemohu pomoct. Vládci strachu a Cesta krve byli Naprosto super, ale Divocí a zlí byli těžká slátanina, kterou si to u mě Kulhánek všechno pohnojil. Noční klub už byl zase docela čitelnej, ale přišlo mi, že Kulhánek se už trochu vykrádá. Stroncium jsem zatím nečetl, ale možná se k tomu dokopu. Četl jsem i Cestu krve III od Jafffa a byla dost gut. Jako nejlepšího českého pisatele fantasy teď považuji Miroslava Žambocha. Jo...s tím souhlasím....nejlepší jsou povídky,potom VS a CK...zbytek už má sestupnou tendenci.Mno...a Žamboch??Ten je výborný(kromě Líhně a JFK)....zkus Petru Neomillnerovou.......!!!! Od Kulhánka mám vše, co mu oficiálně vyšlo, ale o povídkách nic nevím Kde se dají sehnat? Pěkně prosím, smutně koukám...
Skeleton Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Odesláno 26. února 2007 http://cs.wikipedia.org/wiki/Ji%C5%99%C3%A...D_Kulh%C3%A1nek ... asi ale jedine stahnout na internetu, nebo Ti to pujcim na zastavu oproti hodinkam ... stahnes tady http://www.kulhanekj.wz.cz/
Gilius Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Odesláno 26. února 2007 4 Gilius Díky za tip. Podívám se. Co se týče českých autorů, taxi špatně nevede ani Leonard Medek. Líheň od Žambocha jsem četl taky, jednička dost dobrá, dvojka už byla slabší, ale furt mi to přišlo lepší než Kulhánek.... Ale to je jen můj názor, který zde nebudu nikomu vnucovat.... Tak České autory můžu....jasně,Medek,Mostecký...a takovej Šlechta(cyklus Krvavé pohraničí)...nebo SciFi...takovej Robert Fabian...mno...počteníčko
Gilius Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Odesláno 26. února 2007 Od Kulhánka mám vše, co mu oficiálně vyšlo, ale o povídkách nic nevím Kde se dají sehnat? Pěkně prosím, smutně koukám... Tak povídky vycházely v časopisech,vyšly i dvě sbírky.....mrkni tady: http://www.kulhanek.wz.cz/ (nechají se tam i stáhnout) ale ne všechny...já teda mám úplně všechno,ale abych se přiznal...nemám to seřazené...prostě to "někde" mám.
NIGHTinGALE Odesláno 26. února 2007 Nahlásit Odesláno 26. února 2007 Děkuji za dobrý tip, dobří mužové. Nechť vám donese Ježíšek nové Pééés.
X-Bob Odesláno 20. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 Tak ctu prave v Palmu Kulhankovo STRONCIUM a je to fakt super narez! Bomba! Snad se mi nevybije baterka
tm.watch Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Nenasla by se dobra duse, ktera ma v el.podobě knihu Líheň 2 Královna smrti od M. Žambocha? Event. odkaz? dekuji
tm.watch Odesláno 14. května 2007 Nahlásit Odesláno 14. května 2007 Tak jiz neni treba, vyguglil jsem ji.
31682 Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Nevíte zda Mistr nechystá nějakou novinku? Doufám že nepověsil psaní na hřebík.
Gilius Odesláno 6. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2009 Nevíte zda Mistr nechystá nějakou novinku? Doufám že nepověsil psaní na hřebík. ptáš se moc brzo,při jeho frekvenci......
Skeleton Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Pri cekani na dasli dilo JK, zkuste z posledni doby 1. Stepana Koprivu - Asfalt 2. Martin Moudry - Devata sfera 1+2
Gilius Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Asfalt jsem včera zchroupnul......dost dobrý!!! http://neviditelnypes.lidovky.cz/recenze-s...428_p_scifi_hpe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Teď jsem objevil tohle vlákno. Kulhánka mám moc rád ......
NIGHTinGALE Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Asfalt je bomba. Knížka je celkem tlustá, ale čte se to jedním dechem, žádné hluché místo.
xxx.rada Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 O.K. O.K. Dostali jste mě. Saladin tedy v Divokých a zlých nebyl, to mi ujelo, přece jen je to už pár let, co jsem to četl a už si to tolik nepamatuju. A odvahu na další čtení tohoto díla jsem v sobě dosud nenašel... Ale upíři tam byli a byli ti zlí. Každopádně mě tenhle počin páně Kulhánka na rozdíl od jeho ostatních knih, s vyjímkou Stroncia, které jsem dosud nečetl, nijak neoslovil, naopak mne tohoto autora na dlouhou dobu znechutil. O bližších důvodech se tu rozepisovat nebudu, abych se zde někoho nedotkl. Jinak, jak jsem psal výše, Vládci strachu a Cesta krve mne naprosto uchvátily. Až pojedu k našim, podívám se, které vydání prvních dvou dílů Divokých a zlých doma mám (nevím kolikrát to bylo vůbec vydáno, ale určitě je to to první, protože jsem na to čekal pod vlivem předešlých děl) a asi to zkusím někde střelit (teda jestli o to bude zájem...), ještě uvidím. P.S. Co se týče životního nadhledu, tak takový Bakly od Žambocha je taky dost klasik.... V divoci a Zly Saladin samozrejme byl. Ale byl zminen jen jako " bojove stabni vozidlo ". Hlidal nejakej tunel, skrz kterej se Patejl mel dostat.... Asfalt je bomba. Knížka je celkem tlustá, ale čte se to jedním dechem, žádné hluché místo. az na ten konec.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se