Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nazdar spolupacienti !  

Mám na Vás (hlavne tých, ktorý sa osobne zúčastnili tejto udalosti) nejakú tú otázku. Predovšetkým chcem vysvetlit o co mi ide.  Schyluje sa ku kúpe prvých váznych hodiniek pre moju polovicku. Predbezne, no vysoko pravdepodobne  to vychádza na RLX Datejust steel/gold a to trochu veci komplikuje. Moznych kombinácii farieb/naramku/ciselniku/lunety je kvantum a u AD je moznost vidiet tak 2-3 kúsky.  Chcem sa teda opýtať, s čím mozem rátať na Baselworlde - teda ci je to zamerane skor iba na predstavenie novych modelov, alebo sa vystavuje aj aktualna produkcia v sirsom meradle? Kedze to vyzera na RLX, zaujima ma predovsetkym ako to býva v ich stánku. Dalej ma zaujima, ci je mozne pre laicku verejnost hodinky vyskúšat? (samozrejme nie chuťovky od PP a pod.,mám namysli skor "komercnejsie" znacky ako RLX,Omega atd..) 

Samozrejme, neplanujem tam ist len koli jednym hodinkam, vystavu som mal v plane v buducnosti navstivit, no teraz by to malo este vacsi vyznam + si spravime 4-5 dnovy vylet v peknej krajine a pripadne si pozrem nieco nove pre mna (Daytona?? :guitar: )  

Odesláno

u Rolexu dostaneš maximálně u vchodu do stánku katalog a podíváš se do vitríny, na zkoušení hodinek zapomeň a to prakticky u všech značek v hale 1. Tam je to pořád ještě kontraktační výstava pro obchodníky a prezentace nových modelů novinářům.

Odesláno
  V 7. 1. 2015 v 19:15, kubson napsal:

u Rolexu dostaneš maximálně u vchodu do stánku katalog a podíváš se do vitríny, na zkoušení hodinek zapomeň a to prakticky u všech značek v hale 1. Tam je to pořád ještě kontraktační výstava pro obchodníky a prezentace nových modelů novinářům.

Jo,  diky svetlo !  :)

Katalog aktualny mam, teoreticky by aj stacilo pozret do vitriny, len ci to bude to co ocakavam... 

• po měsíci...
Odesláno

Vyprava chronomagu sa uz organizuje? Ja pocas baselworldu cestujem opacnym smerom, ale posledny den by som mal stihat. 4 listky teda nevyuzijem, preto ak niekto zhanate mrknite predajnu sekciu. Par kaciek usetrite. 

Pripravy na baselworld prebiehaju uz takmer mesiac. Neni kde zaparkovat, vsetky parkovacie miesta obsadili krabice od rolexu, choparda a podobne. 

Odesláno
  V 1. 3. 2015 v 13:10, People napsal:

Vyprava chronomagu sa uz organizuje? Ja pocas baselworldu cestujem opacnym smerom, ale posledny den by som mal stihat. 4 listky teda nevyuzijem, preto ak niekto zhanate mrknite predajnu sekciu. Par kaciek usetrite. 

Pripravy na baselworld prebiehaju uz takmer mesiac. Neni kde zaparkovat, vsetky parkovacie miesta obsadili krabice od rolexu, choparda a podobne. 

Letos se chystám na baselworld poprvé vyrazit. Koukal jsem do prodejní sekce, ale nemůžu nic najít (asi jsem nemehlo :eek: ).

Kdyby byla možnost, rád dva lupeny koupím. Dík

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...