Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mám prosbu, chtěl bych na Aukru koupit hodinky, ale protože jsem tam nově přihlášený a ještě mi nepřišel potvrzovací kód. Mohl by mi tady prosím někdo pomoct s nákupem ??? Nejlépe z Prahy. :helpsmilie:

Posted

Pokud je to ještě aktuální tak jsem taky k dispozici, ale jen v případě, že nechciš ty, které mám vyhlídnuté :-)), Místo není problém dá se to poslat kamkoliv přímo.

Posted

to Koblih69: Díky moc za nabídku !!!! Filipes už mi pomáhá ! :thumbsup_anim:

Posted

Tak přestaňte tajnůstkařit a kápni božskou jaký tikající poklad jsi získal. :)

Posted

Taky jsem je měl ve sledování, ale nakonec jsem odolal, Mám podobné, s takovým zláštním pruhovaným ciferníkem, Taky z Aukra. Hodně jsem si je oblíbil... spolehlivý, přesný...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Taky jsem je měl ve sledování, ale nakonec jsem odolal, Mám podobné, s takovým zláštním pruhovaným ciferníkem, Taky z Aukra. Hodně jsem si je oblíbil... spolehlivý, přesný...

Ty jsou taky moc krásný !!!! :thumbsup_anim: Už se těším, až budu moct sám na Aukro. :thumbsup_anim:

Posted

to Koblih69 : To sklíčko sis nechal vyměnit, nebo bylo v takovém stavu ?

• 4 years later...
Posted

Posted Image