tebo.j Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2007 Když to tu pročítám,znalostmi a prací s PC jsem hodně vzadu.Proto se ptám? 1.Titanové pouzdro 2.Kožený pásek 3.Vodotěsnost nejméně 100m 4.Řízené signálem 5.Napájení solár nebo Eco-drive 6.safírove sklíčko-není podmínkou Našel jsem jenom Citizen a to není ten správný šálek kávy,poradíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2007 Když to tu pročítám,znalostmi a prací s PC jsem hodně vzadu.Proto se ptám? 1.Titanové pouzdro 2.Kožený pásek 3.Vodotěsnost nejméně 100m 4.Řízené signálem 5.Napájení solár nebo Eco-drive 6.safírove sklíčko-není podmínkou Našel jsem jenom Citizen a to není ten správný šálek kávy,poradíte? Řekl bych že to vše nejde úplně dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2007 Když to tu pročítám,znalostmi a prací s PC jsem hodně vzadu.Proto se ptám? 1.Titanové pouzdro 2.Kožený pásek 3.Vodotěsnost nejméně 100m 4.Řízené signálem 5.Napájení solár nebo Eco-drive 6.safírove sklíčko-není podmínkou Našel jsem jenom Citizen a to není ten správný šálek kávy,poradíte? Pak asi nejake Seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 13. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2007 Když to tu pročítám,znalostmi a prací s PC jsem hodně vzadu.Proto se ptám? 1.Titanové pouzdro 2.Kožený pásek 3.Vodotěsnost nejméně 100m 4.Řízené signálem 5.Napájení solár nebo Eco-drive 6.safírove sklíčko-není podmínkou Našel jsem jenom Citizen a to není ten správný šálek kávy,poradíte? Citizen je uplne skvela znacka hodinek ... Doporucuju citizen Pilot u nas stojej tak kolem 25 000 ale daj se sehnat venku za pulku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2007 Ja bych se Citizenu nebránil, delaji hezke a kvalitni hodinky. Ani zvuk nemaji spatny. Ovsem jako s Rolexkama s nima opravdu asi nikoho neohromi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2007 Ja bych se Citizenu nebránil, delaji hezke a kvalitni hodinky. Ani zvuk nemaji spatny. Ovsem jako s Rolexkama s nima opravdu asi nikoho neohromi. Troufnul bych si tvrdit ze to ani seikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaver Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2007 Ja bych se Citizenu nebránil, delaji hezke a kvalitni hodinky. Ani zvuk nemaji spatny. Ovsem jako s Rolexkama s nima opravdu asi nikoho neohromi. No, nevím. Zrovna Citizen sluneční radio controlled je něco, co tedy nemusím. Přeplácané, nečitelné, hypertrofně a zbytečně nadupané. Když budu chtít multifunkčnost, pořídím si digitálky a nebudu to hledat u ručičkových hodinek, notabene kvarc, i když rádiem řízených. Nemám rád vteřinovou ručičku pocukávající se po sekundách. Celkem se mi líbí Junghans. Střízlivé, čitelné. Jen asi nebudou 100m vasršlus a vadí mi, že u všech rádiem řízených (i u těch, které nemají vteřinovku) minutová ručička skáče po minutách. Lépe jsou na tom Casio a Foibos (tedy noname), kde to skáče jemněji po 20 vteřinách. U Casia mi vadí Wave Ceptor (v latinském slovníku jsem slovo ceptor nenašel a již před tím jsem k němu pojal averzi jak k mnoha jiným umělým slovům -- jsem cvok, ale tohle mě dost bere)(mimo jiné proto mi třeba vadí televizní reklamy). Foibos (řecky jasný, atribut Apollóna, boha slunce) zase není titanový (ocel vypadající jako titan) a jsou akorát deštiodolné. Na druhou stranu: když rádiem řízené (tedy vzor přesnosti), měla by tam ta vteřinovka být. Ale když ona se pocukává po vteřinách... Prostě, taky jsem to nedávno řešil. Nedospěl jsem k uspokojivému závěru, protože průnik požadavků představoval prázdnou množinu. Zůstal jsem u ručně natahovacích Primek a jsem hepy, ech. Buďte prosím tolerantní k mému výlevu, jsem po garden party a berte to jako hlas lidu, prostě takynázor. Mějte se L. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tebo.j Odesláno 14. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2007 Díky za příspěvky,já našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tebo.j Odesláno 14. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2007 Díky za příspěvky,já našel tyto díky Chronomagu.sseiko.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2007 Díky za příspěvky,já našel tyto díky Chronomagu.sseiko.bmp Vypadaji hezky, co je to za typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tebo.j Odesláno 15. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2007 Snad je to ono-Seiko SPIRIT SBFT 003,chtěl jsem tam dát celý článek ale nešlo mi to,jsem PC antitalent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2007 Ja bych se Citizenu nebránil, delaji hezke a kvalitni hodinky. Ani zvuk nemaji spatny. Ovsem jako s Rolexkama s nima opravdu asi nikoho neohromi. Inu Afrikabe, myslím že právě s Rolexkama ohromí tak 99% lidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2007 Když to tu pročítám,znalostmi a prací s PC jsem hodně vzadu.Proto se ptám? 1.Titanové pouzdro 2.Kožený pásek 3.Vodotěsnost nejméně 100m 4.Řízené signálem 5.Napájení solár nebo Eco-drive 6.safírove sklíčko-není podmínkou Našel jsem jenom Citizen a to není ten správný šálek kávy,poradíte? Co třeba nějaké JUNGHANS ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2007 (upraveno) No, nevím. Zrovna Citizen sluneční radio controlled je něco, co tedy nemusím. Přeplácané, nečitelné, hypertrofně a zbytečně nadupané. Když budu chtít multifunkčnost, pořídím si digitálky a nebudu to hledat u ručičkových hodinek, notabene kvarc, i když rádiem řízených. Nemám rád vteřinovou ručičku pocukávající se po sekundách. Celkem se mi líbí Junghans. Střízlivé, čitelné. Jen asi nebudou 100m vasršlus a vadí mi, že u všech rádiem řízených (i u těch, které nemají vteřinovku) minutová ručička skáče po minutách. Lépe jsou na tom Casio a Foibos (tedy noname), kde to skáče jemněji po 20 vteřinách. U Casia mi vadí Wave Ceptor (v latinském slovníku jsem slovo ceptor nenašel a již před tím jsem k němu pojal averzi jak k mnoha jiným umělým slovům -- jsem cvok, ale tohle mě dost bere)(mimo jiné proto mi třeba vadí televizní reklamy). Foibos (řecky jasný, atribut Apollóna, boha slunce) zase není titanový (ocel vypadající jako titan) a jsou akorát deštiodolné. Na druhou stranu: když rádiem řízené (tedy vzor přesnosti), měla by tam ta vteřinovka být. Ale když ona se pocukává po vteřinách... Prostě, taky jsem to nedávno řešil. Nedospěl jsem k uspokojivému závěru, protože průnik požadavků představoval prázdnou množinu. Zůstal jsem u ručně natahovacích Primek a jsem hepy, ech. rBuďte prosím tolerantní k mému výlevu, jsem po garden party a berte to jako hlas lidu, prostě takynázor. Mějte se L. Ceptor bude pravděpodobně zprzněnina slova receptor Upraveno 16. července 2007 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tebo.j Odesláno 16. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2007 V jednoduchosti je krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2007 V jednoduchosti je krása. Tenhle obchod znam. Muzu doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaver Odesláno 16. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2007 Zdravím, trochu se stydím za svoji sobotní smršť, ale stalo se. Prostě ještě nepřišla doba, kdy by si člověk napřál vlastní konfiguraci v krabičce podle vlastních představ a oni mu to za pár dnů přivezli až k paneláku. Je třeba vědět, že dokonalost neexistuje, ale že spousta věciček je precizně zpracovaných nebo že se mu prostě líbí. A taky třeba to, že nemůžu mít všechno a že to ani není smyslem hry, neb je to nesmyslem. A taky třeba to, že pokrok se nedá zastavit ve špatném ani v dobrém smyslu a že třeba za deset let se objeví něco, co mi akorát padne do noty, nebo nepadne, kdo ví. Rád se dívám na obrázky v tomto fóru, většinou se mi líbí a často se stačí jen pokochat a jednoho to potěší a to stačí. Ty Seika vypadají na pohled opravdu pěkně (v jednoduchosti je krása ). Asi jsem hledal mizerně, protože jsem je předtím nenašel. Musím se pořád učit. Ale ohledně vznikajících technologií asi fakt počkám pár let a do té doby budu "hepy" se svými Primkami Sportkami Dvojkami v nerezu. Jenom doufám, že se pak nebudou vyrábět nějaké tuctové šunty, všechny na jedno kopyto, akorát v ceně podle značky. Podobně zdá se dopadly rádiem řízené budíčky. Stojí pár stovek, ale dejte jich pár vedle sebe a uvidíte rádiem řízený indeterministický chaos........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tebo.j Odesláno 16. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2007 S těmi budíky máš asi pravdu,mám už třetí a nestačím to chodit reklamovat,absolutně to nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaver Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2007 Ceptor bude pravděpodobně zprzněnina slova receptor Mně to připomíná něco mezi cypem a velociraptorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaver Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2007 Snad je to ono-Seiko SPIRIT SBFT 003,chtěl jsem tam dát celý článek ale nešlo mi to,jsem PC antitalent. Mám otázku: nevíte, jak dlouho vydrží akumulátor v takových hodinkách? Ptal jsem se prodavače ohledně Citizen AS2040-56 (spolu s typem 2010-57, což je totéž v oceli, velmi decentní, takže se panu Citizenovi, Messiah a afrikab omlouvám) a říkal mi, že akumulátor je na bázi NiMH a vydrží bratru deset let. Pak se musí vyměnit, což stojí bratru 1000Kč a zahrnuje tlakovou zkoušku. Moc se mi to nezdá, ale předpokládejme, že ten člověk měl pravdu. V digitálkách pro špinavou práci mi lithiová baterie vydrží bez problémů 6 let, i když poslední rok bliká hláška o slabé baterii. Ale vydrží. U poměrně luxusních a technologicky nesrovnatelných hodinek, které stojí desetinásobek, by člověk očekávaval trochu větší životnost. Taky proto jsem psal o tom, že se možná vyplatí počkat pár let, až technologie pokročí. Jak to tedy je? A co ty Seika Spirit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se