Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolegové, znalí věci. Už pár dílů se dívám, cože to má pan vrchní Arazim v četnických humoreskách na ruce za hodinky.

Co se tak tehdy nosilo, s přihlédnutím, že p. Arazim byl v Rusku v legiích?

Díky.

• po měsíci...
Odesláno

Viděl jsem všechny díly a nikdy mě to nenapadlo koumat co má na ruce, není to už závislost vážení :smile_anim:

Odesláno

Fofrak: Ale pane kolego, samozřejmě, že je to závislost. A myslím si, že to tady ani nikdo nebude zpochybňovat, nebo se nad tím pozastavovat. Tohle forum je přeci o závislosti.

Odesláno

Ty Fofraku, chronomag je take forum o hodinkach, víš. No a každý spravný člen je v pátek večer je nalepený pět cenťáků u televize a zkoumá, co nosí četnici za digitalky...

Až tu budeš trošku déle, tak Ti nebude připadat divné.

Odesláno
Ty Fofraku, chronomag je take forum o hodinkach, víš. No a každý spravný člen je v pátek večer je nalepený pět cenťáků u televize a zkoumá, co nosí četnici za digitalky...

Až tu budeš trošku déle, tak Ti nebude připadat divné.

Svatá pravda :smile_anim: při humoreskách furt čumím na ruky

Odesláno

V posledním díle byl poměrně slušný detail na Arazímovy tikátka, ale jen krátce. Nicméně už i na ženských zkoumám co mají na ruce a nikoliv prsa a ostatní příslušenství.

Odesláno
V posledním díle byl poměrně slušný detail na Arazímovy tikátka, ale jen krátce. Nicméně už i na ženských zkoumám co mají na ruce a nikoliv prsa a ostatní příslušenství.

Jj, je to tak - taky nejdriv koukam na ruce a az jestli ma zenska pekny hodinky, tak se podivam, jak je na tom zbytek osoby ;)

Nastesti uz jsem zenat, takze si nikoho hledat nemusim, kdybych musel, tak bych mel asi smulu :D Leda bych se nekde potkal s tou vyvojarkou od JLC ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...