Jump to content

Recommended Posts

Posted

máte někdo zkušenosti s touto značkou ?

kamarád se zhlédl v tomto modelu

ETA 7750 s COSC mě za tu cenu přijde jako velmi lákavá nabídka

_8332486_full.gif

Posted

Mně se moc líbí, nemáš prosím tě nějaký odkaz a cenu ? :rolleyes:

Posted

Asi by se mi víc líbily s ocelovým tahem, ale jinak nemají chybu !!! :thumbsup_anim:

Posted

Jo,jo,tyhle jsou můj šálek kávy

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

máte někdo zkušenosti s touto značkou ?

kamarád se zhlédl v tomto modelu

ETA 7750 s COSC mě za tu cenu přijde jako velmi lákavá nabídka

Mám, bohaté, bude velice spokojen, dobrá volba, snad bych jen doporučil s ocelí a ne s pryží

Posted

Hlavně ať si je prohlédne v reálu, ten tvar pouzdra (nazval bych to kuželovitý) nemusí každému vyhovovat - osobně jsem od nich v roce 2006 cuknul právě pro to komické pouzdro. Jinak žádná výtka vůči značce, strojku, renomé nebo tak..

Posted

Snow: kde jsi je kupoval ? a pokud to není tajné, tak kolik to vyšlo ? já ho nutím do železa, má obavu

z celkové hmotnosti a masivnosti tahu, ale myslím, že zbytečné, díky

Posted (edited)

Jestli se do toho muzu vmisit, me se na obrazku libi, ale bral bych zakladni verzi bez chronografu. Jen ten pasek se mi zda nejaky tenky, je treba nejak velikostne srovnatelny s Fortis B42?

Edited by Rimsy
Posted (edited)

Tvar toho pouzdra mě od nich nakonec taky odradil. Tah je příliš tenký a je uchycen až u dolní části pouzdra:

0029-02.jpg

Edited by sauce
Posted
No já je naživo viděl a zklamalo mě to, ale je to samozřejmě můj osobní názor...

no to mu raději doporučím, ať si je vyzkouší live, protože na fotkách mě to nijak

zlé nepřijde, dokonce se mě celkem "líbí" ač chronograph moc nemusím :)

hlavně značka Mido mě přijde sympatická, na nic si nehraje a dělá slušné hodinky

za rozumné peníze

Posted (edited)
Snow: kde jsi je kupoval ? a pokud to není tajné, tak kolik to vyšlo ? já ho nutím do železa, má obavu

z celkové hmotnosti a masivnosti tahu, ale myslím, že zbytečné, díky

Kupoval jsem je v Detailsu na Václaváku o koně. Nebál bych se říct, že to byly mé nejlepší hodinky, masivnost tahu je o.k. divím se reakcím, že je tah štíhlý to opravdu ne. Líbilo se mi celkové zpracování, které je na úrovni, co týče pouzdra, to jsem vůbec neřešil, protože jsem chtěl masivní hodinky s mohutným pouzdrem, nicméně se domnívám, že zkouška bude nutností, protože pusuzování designu je strašně subjektivní, takže se nemusí vůbec líbit, jsou poměrně osobité, cena byla okolo 50.000,-

S.

Edited by Snow
Posted

Mido je skvělá firma. není tak profláknutá tak nenarazíš na faky, srojek, pouzdro, prostě vše je OK.

Diskutovaný model, alespoň dle mého, vypadá v reálu skvěle!!!

Posted
"koukam"! , všimli jste si jak je řešená minutová stupnice ?!? JAKO RULETA !

zajímavý detajl !

Minutová stupnice má evokovat římské Colosseum