kopferkingel Odesláno 14. července 2007 Nahlásit Odesláno 14. července 2007 Chci se "pochlubit" svým přírůstkem, zatím nejspíš v původním stavu (strojek by potřeboval porádnou údržbu, ale jde). Sháním nějaké další info o tomhle kousku, google toho moc nenajde. Tak třeba někdo víte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
anton Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 Chci se "pochlubit" svým přírůstkem, zatím nejspíš v původním stavu (strojek by potřeboval porádnou údržbu, ale jde). Sháním nějaké další info o tomhle kousku, google toho moc nenajde. Tak třeba někdo víte. Nedávno jsem se členů ptal na původ NATALIS PRIMA,odezva nepřišla.Tyto jsou zaručeně od stejné firmy, ale bohužel také víc nevím.
fogosh Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Zdravím vás, jsem tady nový. Nedávno jsem dostal hodinky Natalis Prima. Bohužel nejdou (doufám, že jen zatím). Tak se snimi aspoň pochlubím.
fogosh Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Omlouvám se. Snad na druhý pokus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kopferkingel Odesláno 1. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Zdravím vás, jsem tady nový. Nedávno jsem dostal hodinky Natalis Prima. Bohužel nejdou (doufám, že jen zatím). Tak se snimi aspoň pochlubím. Vypadají slušně. Co se s nimi stalo? Zanešené nebo nějaká mechanická vada? Ty moje jdou, ale potřebují intenzivní očistu, seřídit, namazat a taky chybí jeden šroubek. Podařilo se mi získat ty samé, ale rozbité, tak snad se mi podaří najít vhodný náhradní. Zatím se mi ale do rozebírání nechce, nemám koupený Chronor a samotný benzín na to stačit nebude.
fogosh Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Tak aby bylo jasno hned na začátku: Jsem hodinkový analfabet. V životě by mě nenapadlo rozebírat ty hodinky sám Vypadá to ale spíš na mechanickou vadu. Pružina (nebo jak se tomu říká) je nějaká divně natáhlá (fakt tomu vůbec nerozumím, tak se mi moc nesměj). Chci je dát nějakýmu hodináři, aby to zkusil rozchodit. Četl jsem tady o nějakým Strnadovi z Brna (možná jsi to psal zrovna ty). Tak tam asi zajdu.
kopferkingel Odesláno 2. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 Tak aby bylo jasno hned na začátku: Jsem hodinkový analfabet. V životě by mě nenapadlo rozebírat ty hodinky sám Vypadá to ale spíš na mechanickou vadu. Pružina (nebo jak se tomu říká) je nějaká divně natáhlá (fakt tomu vůbec nerozumím, tak se mi moc nesměj). Chci je dát nějakýmu hodináři, aby to zkusil rozchodit. Četl jsem tady o nějakým Strnadovi z Brna (možná jsi to psal zrovna ty). Tak tam asi zajdu. Jestli myslíš pružinu jako pérko kterým se hodinky natahujou, tak to zase není taková tragédie, jestli je ale natáhlá, vychuchaná nebo jinak poškozená pružinka nepokoje (to malé kolečko co dělá sem a tam), tak tam už asi bude zásah hodináře nutný. Opravami hodinek se zabývá tady na chronomagu člověk co se jmenuje mechano.
1Lachtan Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Odesláno 14. února 2008 Tak tady jsou ještě jedny Natalis do předváděčky, i když zrovna v tomto konkrétním případě si nejsem jistý zda ještě patří do této sekce :D Průměr pouzdra = 45mm btw - co by jste mi doporučili k nim za pásek ??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se