xcmaniax Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 To je potvrzuje moji teorii, že když máš na hodinky za 15000, tak máš i na hodinky za 150000, tudíž i na 1500000 Kč ... Zkus tuhle teorii vysvětlit manželce:-D
Mimo320 Odesláno 28. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 taak ono je rozdiel mať na to a byť ochotný dať toľko v tomto prípade som sa rozhodol investovať viac nech už mám niečo poriadne čo nebudem ľutovať a po čase hľadať náhradu...trochu mi to pripomenulo situáciu v poradni na bmw fóre... prečo kupovať 318i ked si môžeš kúpiť rovno 328i (kdežto ešte stále je tu možnosť M3 čo ale nie ej pre každého ) pričom takmer každý kto si kúpil štvrovalec tak to časom predával a kúpil 6hrnček
Návštěvník Mitak Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 Zkus tuhle teorii vysvětlit manželce:-DBeze srandy jsem se o to snažil a použil jsem analogii, aby ji pochopila "kdyby sis nekoupila pět kabelek po 5000 Kč, mohla sis koupit jednu za 25000 Kč" a abych jí dokázal, že to funguje, tak jsem jí jednu koupil se slovy, "že neutrácím za kraviny jako ona" :-) no prostě borec v argumentaci ! :-D
wrc.com Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Tak to je slušný posun...Obávám se, že ale to nebudou ty definitivní... :clap:A gratuluju.. Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem wrc.com
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se