Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

to ale nepsal Micey

Ja vim, ale reagoval na to. :)

Odesláno

ale klud chlapci :)

tie kontiky sú celkom pekné, určite stoja za rozmýšlanie...

Tieto oris sú presne ten typ hodiniek,ktoré sa mi páčia, ale také proste teraz nehľadám. sú stále trochu formálne, nie moc výrazné. keby mali napr. nejaký vzor na ciferníku, iné indexy či napr. červenú ručičku, už by to bolo bližšie k tomu čo hľadám :)

Odesláno

eterna je v současnosti bohužel čínská firma, myslím, že hledáme opravdové švýcarské hodinky.......

a co jsou opravdu Švýcarské hodinky?Jako komplet vyrobený ve Švýcarsku?Nedávno se tu probíralo,co je třeba pro označení SWISS MADE,takže myslím,že za 1000éček hodinky od švýcarský manufaktury,která si vyrábí vše sama,asi nedostane,troufám si tvrdit,že dost swiss firem má subdodavatele na pouzdra,skla atd.,samozřejmě mimoevropské subdodavatele...

Odesláno

A co Squale? Neokoukaná značka, podle modelu lehce nad a nebo pod 1000 eur, strojek ETA 2824-2 Elabore. Sice některá kritéria nesplňují, ale aspoň koukni na Chronoshop.

Odesláno (upraveno)

presne takto som sa aj ja ja rozhodoval....za mňa Oris Aquis jednoznačne, mám na oceli, musím však priznať tú absenciu výmeny remienkov no na druhej strane ten oceľový  je super...

obávam sa však, že na oceli to 1000 nebude....jedine snáď čo som teraz pozeral dovoz z USA napr jomashop.com 

napr. http://www.jomashop.com/oris-watch-733-7653-4159mb.html alebo http://www.jomashop.com/oris-aquis-date-43-mm-733-7653-4154mb.html

Upraveno uživatelem rooosta
Odesláno

eterna je v současnosti bohužel čínská firma, myslím, že hledáme opravdové švýcarské hodinky.......

Nazory dobry, ale tentokrat jsi malinko vedle. Zalezi na majiteli, nebo zpusoby vyroby? :)

Odesláno

cigi neser, ty hodinky se vyrabej v Cine? Ze je tam cinskj kapital kterej umoznil vyvoj nekolika inhousu, to by snad nejak zvlast nevadilo, ne.

+1

Odesláno

Pokud na ně budeš mít ruku, tak běž do Aquisů, jsou skvělý.

Ocean 2 jsou dobrá "budget" volba, a když už se třeba půjdeš podívat do chronoshopu, mrkni i na Glycine, řadu Combat. Jsou to hodně povedený a především pohodlný hodinky.

Odesláno

ale klud chlapci :)

tie kontiky sú celkom pekné, určite stoja za rozmýšlanie...

Tieto oris sú presne ten typ hodiniek,ktoré sa mi páčia, ale také proste teraz nehľadám. sú stále trochu formálne, nie moc výrazné. keby mali napr. nejaký vzor na ciferníku, iné indexy či napr. červenú ručičku, už by to bolo bližšie k tomu čo hľadám :)

Ved to je jednoduche, prefarbis a klud :D

Odesláno

Pokud na ně budeš mít ruku, tak běž do Aquisů, jsou skvělý.

Ocean 2 jsou dobrá "budget" volba, a když už se třeba půjdeš podívat do chronoshopu, mrkni i na Glycine, řadu Combat. Jsou to hodně povedený a především pohodlný hodinky.

Aquis sú určite super. páčia sa mi, akurát sú fakt dosť masívne. Podľa môjho názoru boli tak na hrane, priateľkin názor bol,že už je to za hranicou :D

Ale tie glycine combat sú celkom dobrý nápad.. len problém je to,že adepti sa viac rozrastajú akoby ubúdali .. ťažko sa rozhodnúť, tolko fajn hodiniek :)

tie štanjny sú fajn,  majú asi všetko čo sa mi páči, akurát sú tiež asi trochu velké (podla rozmerov? na ruke som ich žial nemal) a potom je tam tá značka, všakže. no to by mi až tak neprekážalo...

aký máte názor na titan? tie titan modely čo som dával? skôr nie?

Odesláno (upraveno)

pozeral som aj alpiny, pekné, avšak tvar púzdra sa mi akosi nepozdáva.. a to sú už 44mm, asi too much

(off topic - na tomto fóre nie je možné editovať prvý príspevok?)

Upraveno uživatelem Mimo320
Návštěvník Snow
Odesláno

Měl jsem řadu let tyhle MIDO All Dial ve verzi chronometr. Byly to úžasné hodinky, časoměřičů jsem měl dost, některé cenu MIDO převyšovaly násobně, přesto na ně vzpomínám téměř nejraději jako na ty nejvěrnější služebníky. Pozor však na tvar pouzdra, nevyhovuje  zdaleka všem a řemínék se dá použít pouze tovární. Vzhledem k uchycení nelze s vlastnímí experimentovat.

Odesláno (upraveno)

Omlouvám se, pro místní potrefené citlifky jsem to nepřesně formuloval. OPRAVA:

eterna je v současnosti bohužel čínská značka se švýcarským původem, vyráběná mimo jiné i ve Švýcarsku, pořád ještě splňující podmínky pro udělení označení swiss made. Myslím stále, že kolega hledá opravdové švýcary.

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...