Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 18. 7. 2007 v 8:24, 'Ptiger' napsal:

no hodinky jsou nádherné, já mám rodinný závazek koupit si Omegy (dostal jsem do kolébky jedny po pradědečkovi), tohle by bylo něco pro mě. Děda pana kardinála několikrát potkal a tenkrát měla církev asi jinou váhu než dnes.

Každopádně tyhle hodinky by se mě celkově hodily, neubral by pan prodejce nulu?

Jinak PRIM KARDINAL - např. pavouk v pupurovém číselníku, to by bylo něco..MÁTE NĚJAKÝ NÁVRH?

..takk rozbij prasátko, pozbírej krejcárky a utíkej do Václavské.. myslím, že bys je stlačil o 10t dolů. Každopádně hodinky po osobnosti, a navíc Pie-Pan, což jsou dle mne asi nejhezčí vintage omegy na ceně neztratí,,

Odesláno
  V 3. 2. 2011 v 22:35, 'amateur' napsal:

..takk rozbij prasátko, pozbírej krejcárky a utíkej do Václavské.. myslím, že bys je stlačil o 10t dolů. Každopádně hodinky po osobnosti, a navíc Pie-Pan, což jsou dle mne asi nejhezčí vintage omegy na ceně neztratí,,

tak to jo, pokud tam těch 3,5 roku počkaly, tak o těch 10 litrů by je mohl stáhnout :suicide_anim:
Odesláno (upraveno)

??? proč lidi odpovídaj na 4 roky starý posty, to nechápu...jen ty hodinky už jsou kdoví kde

edit: tombed byl rychlejší

Upraveno uživatelem vanderB.
Odesláno

...tak to je trapas:suicide_anim:. díky za upozornění. četl jsem to v noci na mobilu a asi si nevšiml data postu, prostě mě zaujalo téma.

Upřimě, dneska mám cestu do Prahy a chtěl jsem se jít do té Václavkské na ně podívat.... Dokonce i prasátko už jsem rozbil.

Shag, Tombed, Vader , Díky za upozornění, ušetřili jste mi cestu.. a všem se omlouvám za koment ke starýmu vláknu.

Ps: musím se podívat, jestli se mi v mobilním zobrazení vůbec ukazuje datum a čas postu....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...