farářskej Odesláno 14. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2007 Dokaze nekdo poradit kde bych mohl zakoupit knihu Svet hodinek ,Jean Lassaussois + Gilles Lhote ,nakl.Rebo. Hledal jsem jak na netu tak v knihkupectvich a stale nic. Diky. Mechano ji má, třeba by ti ji půjčil :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 na rolexblogu se prodává tato úžasná záležitost - cena 690 + 30 pošta za každou knihu jsou tam i rolex knihy http://www.rolexblog.blogspot.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 móóc zajímavé, kdyby to ale bylo korun, a ne doláčů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 móóc zajímavé, kdyby to ale bylo korun, a ne doláčů njn - když máš mercedes tak si taky nekoupíš gumy v baumaxu /nemyslel jsem Tadův mercedes - he he / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 Hele, Ypouši, kdybys raději udělal anketu - kvízek a výherce by to dostal jako dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 Hele, Ypouši, kdybys raději udělal anketu - kvízek a výherce by to dostal jako dárek JÁ BYCH I CHTĚL, ALE NAPADAJÍ MNĚ JENOM DEBILNÍ OTÁZKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2010 Hele, Ypouši, kdybys raději udělal anketu - kvízek a výherce by to dostal jako dárek a Peťulín už vystřízlivěl? Kde ses včeara tak zlil??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Rád bych obnovil tohle vlákno. Ví někdo, kde by se daly sehnat následující nebo podobné publikace: Svět hodinek1000 hodinekNáramkové hodinky od roku 1925 dodnes Kamenné obchody ani e-shopy už je nenabízejí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Rád bych obnovil tohle vlákno. Ví někdo, kde by se daly sehnat následující nebo podobné publikace: Svět hodinek1000 hodinekNáramkové hodinky od roku 1925 dodnes Kamenné obchody ani e-shopy už je nenabízejí. Ahoj, omrknu to, kdyžtak bych Ti je prodal, tuším, že nějaké mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Ahoj, omrknu to, kdyžtak bych Ti je prodal, tuším, že nějaké mám. Super. Kdybys našel i jiné mimo ty zmíněné, tak dej tady vědět. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Trochu to tu oživím. Recenze knihy o leteckých hodinkách Omega ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2021 Info o knize věnujícím se historii potápek u SEIKO - Review: The Birth Of The Seiko Professional Diver’s Watch — A Book By Sadao Ryugo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Edice knih o hodinkách, která bude vycházet 10 let: The Millenium Watch Book Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se