Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Brno

mrakodrap

Doporučené příspěvky

Já jsem v předporodní pohotovosti, takže včera jen decentně, ale i tak jsem odcházel jako jeden z posledních, Dan už vydával jen nějaký nesrozumitelný pazvuky, tak jsem o půlnoci vyhodnotil, že tahle párty se už nikam nepohne...jak se bere za pilu hned od šesti, už to moc na žádný tanečky nad ránem není...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník LukeD

Bylo to výživné, i když jsem nepil a musel brzo zmizet, ale hlavně musím s potěšením konstatovat, že jsem odcházel se spokojeným pocitem, že jsem nenarazil na nic, co bych najednou okamžitě potřeboval :-)) Ideální výsledek.

To já tedy bohužel říct nemůžu. Díky Mirkovi jsem si uvědomil, že jedny hodinky nezbytně nutně potřebuju, byť je tam tedy měl v jiné barevné kombinaci. A co čert nechtěl, ještě téhož večera se mi na ně podařilo narazit na eBay. Jak to skončilo, když jsem byl patřičně pivně rozkurážen, je vám asi všem jasné. Pojebané srazy - a to byl teprve můj první chronomagorský. :) Horší jak potkat satana...

Odkaz ke komentáři

Taky bych si vybral ty jaeger le coultre byly skoro dokonale hodinky k tricku. Jen se mi trochu nelibi ta korunka a asi by se mi nelibila cenovka. Jinak musim priznat, ze ale treba kuchyni se pivovarska restauracka docela zvedla od doby co sem tam byl naposled. Jinak jsem dneska zkousel makat a docela jsem chcipal. Ale uz jsem zase srovnanej dal jsem 3 piva ve Zlejch casech a je mi fajn. Jen rano zase vstavacka a odjezd Vysocina na narozeniny bude peklo asi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Je na nich sice luneta z černejch, ale jinak dobrej kauf, gratulace ;-)

Negratuluj, to jsem nebyl já. ;) Mně to nakonec bohužel nedopadlo, nicméně už mě pevně chytly drápkem a nedají pokoj, dokud je nedostanu...

Mimochodem, když už jsme u nich. Jaká cena za bílé Samurai je přiměřená (klidně interval)... a jaká už naopak přehnaná? Ať za ně nesolím zbytečně moc. Řekněme, že zvažujeme variantu nošených ve slušném stavu. Je mi jasné, že NOS budou cenově někde jinde...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...