Mirek Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Já jsem v předporodní pohotovosti, takže včera jen decentně, ale i tak jsem odcházel jako jeden z posledních, Dan už vydával jen nějaký nesrozumitelný pazvuky, tak jsem o půlnoci vyhodnotil, že tahle párty se už nikam nepohne...jak se bere za pilu hned od šesti, už to moc na žádný tanečky nad ránem není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 oný opět nezklamal:šiť? to neviem, ale viem se riadně najebať! poopravil by som to... viem sa len riadne najebat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaras Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 No masakr zase...Se divim, ze nas ta servirka pak uz neposlala nekam...xD Penis! Sent from your iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Myslím, že každej personál si řádně oddychne, veď sa ven z krčmy vyjebem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Hele, my ji vlastne pokládali i nasi klasickou otázku, ze? ,,slečno, muzu se vas na neco slusne zeptat? Mrdate?'' Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Jj padlo to tam:). Ale slecna byla docela statecna a nesla to v pohode. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Díky všem, bylo to fajn. Dobrý pivo, jídlo, společnost a samozřejmě taky hodinky. Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Liberty team zase po letech v akci.... No tvl, dobrá parta úchylů, ještě že na ty vesnice nejezdím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 oný opět nezklamal:šiť? to neviem, ale viem se riadně najebať! To že som hovoril no je to možne šiť neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rambo Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Putyka pěkná, jídlo dobré, tzn. celkově hodnotím akci kladně. A ze včerejší plejády bych si asi vybral bílá hi-beat Grand Seika. Ty byly pro mě top. Tak zase někdy příště ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Bylo to výživné, i když jsem nepil a musel brzo zmizet, ale hlavně musím s potěšením konstatovat, že jsem odcházel se spokojeným pocitem, že jsem nenarazil na nic, co bych najednou okamžitě potřeboval :-)) Ideální výsledek. To já tedy bohužel říct nemůžu. Díky Mirkovi jsem si uvědomil, že jedny hodinky nezbytně nutně potřebuju, byť je tam tedy měl v jiné barevné kombinaci. A co čert nechtěl, ještě téhož večera se mi na ně podařilo narazit na eBay. Jak to skončilo, když jsem byl patřičně pivně rozkurážen, je vám asi všem jasné. Pojebané srazy - a to byl teprve můj první chronomagorský. Horší jak potkat satana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Ta cena ale nebyla zlá, jestli jsi to byl ty :-D http://www.ebay.de/itm/RARE-SEIKO-SAMURAI-PLONGEE-/191728095675?hash=item2ca3e291bb:g:zykAAOSw37tV~YTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Je na nich sice luneta z černejch, ale jinak dobrej kauf, gratulace ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Horší jak potkat satana... ten není nikdy daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Taky bych si vybral ty jaeger le coultre byly skoro dokonale hodinky k tricku. Jen se mi trochu nelibi ta korunka a asi by se mi nelibila cenovka. Jinak musim priznat, ze ale treba kuchyni se pivovarska restauracka docela zvedla od doby co sem tam byl naposled. Jinak jsem dneska zkousel makat a docela jsem chcipal. Ale uz jsem zase srovnanej dal jsem 3 piva ve Zlejch casech a je mi fajn. Jen rano zase vstavacka a odjezd Vysocina na narozeniny bude peklo asi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Je na nich sice luneta z černejch, ale jinak dobrej kauf, gratulace ;-) Negratuluj, to jsem nebyl já. Mně to nakonec bohužel nedopadlo, nicméně už mě pevně chytly drápkem a nedají pokoj, dokud je nedostanu... Mimochodem, když už jsme u nich. Jaká cena za bílé Samurai je přiměřená (klidně interval)... a jaká už naopak přehnaná? Ať za ně nesolím zbytečně moc. Řekněme, že zvažujeme variantu nošených ve slušném stavu. Je mi jasné, že NOS budou cenově někde jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 Teď v týdnu tu byly za 5500,- v dost dojebaným stavu, což byla ale slušná cena a "NOS" stav bych řekl bude cca 450?-500? dle kompletnosti balení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Bylo potreba udelat zase v brne vítr.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2015 Zapijime malyho Al Bundu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 To je pekne socialni oslava, s jednou kozou a jednim pivem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se