B.F.G. Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Bláhovka = nejlepš plzeň v Brně Ale je to pak fakt jen vo pivu.
sibirnaya Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 az na drobny detail, ze na blahovce si nesednem...
sibirnaya Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 za sebe muzu rict, ze je mi to jedno, ja pivo nepiju
Trňák Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Ve své podstatě je mi to taky jedno, jen bysme mohli utvořit seznam pár hospod-restaurací kam by se mohlo jít.
psena Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 (upraveno) Kdyz bude cas, rad prijdu! Jen k Blahovce...kdyz si tam uz sedneme, tak rozhodne se neuslysime. Ale muzem se na sebe aspon divat:-) Upraveno 25. září 2009 uživatelem psena
brett Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Odesláno 25. září 2009 B.F.G. napsal: Bláhovka = nejlepš plzeň v Brně no, bydlím skoro za rohem, občas zajdu.... Nejlepší PlzeŇ ? No to teda nevím, nevím ....
Trňák Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 Na Plzni stejně nesejde, podporuju české pivovary a jejich české vlastníky... Ale už se nám to blíží, takže by nebylo od věci se dohodnout kam.
Jumbo Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Jestli platí ten konec října, tak bych se stavil. Ale spíš to vypadá, že to tady umřelo!!! Přidávám se k sibirnayovi, pivo nepiju a stačí mi, aby tam bylo dobré kafe.
HonzaS Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Já bych někam zašel. Je mi v celku jedno, jestli tam bude pivo nebo ne . Spíš bych řešil, jestli kuřácké, nebo nekuřácké posezení.
B.F.G. Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Já bych si hlavně jako rád sednul, zbytek už je detail
brett Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Co tak v Pegasu, nějakém to zadním pokojíčku? a ideálně přes týden .. třeba nějakou středu ?
skalis Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Nedomlouval se posledni rijnovy patek? Hospoda muze bytklidne kuracka, kdyz je dobre udelana vzduchotechnika, tak pak hadry nesmrdi. Ale rezervaci at domlouva nekdo jinej nez B.F.G. , abychom si sedli. A co takhle zas Don Miguel v Krpoli jako minule. Vyborne tam vari.
Jumbo Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Je mi jedno, kdy to bude, ale pátek bych preferoval.
Potkan Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Kromě víkendu kdykoli a kdekoli, lépe nekuřácké..
B.F.G. Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 skalis napsal: Nedomlouval se posledni rijnovy patek? Hospoda muze bytklidne kuracka, kdyz je dobre udelana vzduchotechnika, tak pak hadry nesmrdi. Ale rezervaci at domlouva nekdo jinej nez B.F.G. , abychom si sedli. A co takhle zas Don Miguel v Krpoli jako minule. Vyborne tam vari. Héle, nakonec jsme si sedli ne?
watcher Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Taky se rád připojím,..... doufám, že tam budou topit - ta zima venku už je na mě moc.
skalis Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 B.F.G. napsal: Héle, nakonec jsme si sedli ne? Jasne, dopadlo to skvele. Aspon nebyla nuda a zpestrilo to zacatek srazu. Jinak mne puvodne navrhovany posledni rijnovy patek naprosto vyhovuje. O tyden driv se mi to moc nehodi (ale asi bych to zvladl) a behem toho posledniho vikendu (v nedeli 1. listopadu) odletam na dva tydny do zahranici, takze pak taky nemuzu. Nechal bych to tedy na ten puvodni termin a sice 30. 11. 2009.
B.F.G. Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 skalis napsal: Jasne, dopadlo to skvele. Aspon nebyla nuda a zpestrilo to zacatek srazu. Jinak mne puvodne navrhovany posledni rijnovy patek naprosto vyhovuje. O tyden driv se mi to moc nehodi (ale asi bych to zvladl) a behem toho posledniho vikendu (v nedeli 1. listopadu) odletam na dva tydny do zahranici, takze pak taky nemuzu. Nechal bych to tedy na ten puvodni termin a sice 30. 11. 2009. Což je ovšem listopad? Já jen aby nedošlo k mýlce....
skalis Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 B.F.G. napsal: Což je ovšem listopad? Já jen aby nedošlo k mýlce.... Jsem to ale blb, napsal jsem to spatne. Puvodne planovany termin, ke kteremu se vetsina priklonila, je patek 30. rijna. 2009. A ted jeste doladit to misto...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se