Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Kdyz bude cas, rad prijdu! Jen k Blahovce...kdyz si tam uz sedneme, tak rozhodne se neuslysime. Ale muzem se na sebe aspon divat:-)

Upraveno uživatelem psena
Odesláno

Na Plzni stejně nesejde, podporuju české pivovary a jejich české vlastníky... Ale už se nám to blíží, takže by nebylo od věci se dohodnout kam.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jestli platí ten konec října, tak bych se stavil. Ale spíš to vypadá, že to tady umřelo!!!

Přidávám se k sibirnayovi, pivo nepiju a stačí mi, aby tam bylo dobré kafe.

Odesláno

Nedomlouval se posledni rijnovy patek? Hospoda muze bytklidne kuracka, kdyz je dobre udelana vzduchotechnika, tak pak hadry nesmrdi. Ale rezervaci at domlouva nekdo jinej nez B.F.G. :), abychom si sedli. A co takhle zas Don Miguel v Krpoli jako minule. Vyborne tam vari.

Odesláno
  skalis napsal:
Nedomlouval se posledni rijnovy patek? Hospoda muze bytklidne kuracka, kdyz je dobre udelana vzduchotechnika, tak pak hadry nesmrdi. Ale rezervaci at domlouva nekdo jinej nez B.F.G. :) , abychom si sedli. A co takhle zas Don Miguel v Krpoli jako minule. Vyborne tam vari.

Héle, nakonec jsme si sedli ne? :)

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Héle, nakonec jsme si sedli ne? :)

Jasne, dopadlo to skvele. Aspon nebyla nuda a zpestrilo to zacatek srazu. Jinak mne puvodne navrhovany posledni rijnovy patek naprosto vyhovuje. O tyden driv se mi to moc nehodi (ale asi bych to zvladl) a behem toho posledniho vikendu (v nedeli 1. listopadu) odletam na dva tydny do zahranici, takze pak taky nemuzu. Nechal bych to tedy na ten puvodni termin a sice 30. 11. 2009.

Odesláno
  skalis napsal:
Jasne, dopadlo to skvele. Aspon nebyla nuda a zpestrilo to zacatek srazu. Jinak mne puvodne navrhovany posledni rijnovy patek naprosto vyhovuje. O tyden driv se mi to moc nehodi (ale asi bych to zvladl) a behem toho posledniho vikendu (v nedeli 1. listopadu) odletam na dva tydny do zahranici, takze pak taky nemuzu. Nechal bych to tedy na ten puvodni termin a sice 30. 11. 2009.

Což je ovšem listopad? Já jen aby nedošlo k mýlce....

Odesláno
  B.F.G. napsal:
Což je ovšem listopad? Já jen aby nedošlo k mýlce....

Jsem to ale blb, napsal jsem to spatne. Puvodne planovany termin, ke kteremu se vetsina priklonila, je patek 30. rijna. 2009. A ted jeste doladit to misto...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...