VitekB Odesláno 13. března Autor Nahlásit Odesláno 13. března (upraveno) Spirity ,kapitola druhá Rozšířil jsem výbavu o brslen, rodico a lupu - skvělí pomocníci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Původní sklíčko bylo plné hlubokých škrábanců, takže jsem ho nahradil minerálem s dvojitým klenutím a AR. AR tam sice z továrny nebyl, ale tenhle ciferník si ho zaslouží. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zbrusu nový strojek si zasloužil z původního přehodit E-J dny v týdnu, přece je nezprasím španělštinou, když můžu mít kanji . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak už jen nasadit cifr a ručky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zpátky do pouzdra a hotovo. Další oživené hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S.: Ten humus kolem lunety jsem ještě dočistil Upraveno 13. března uživatelem VitekB 1
VitekB Odesláno 21. března Autor Nahlásit Odesláno 21. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno 31. března Autor Nahlásit Odesláno 31. března Tenhle školní sešit s GT3RS dokonale vystihuje moji osobnost. Kdysi jsem si ho koupil a byla to pro mě taková svátost, že jsem do něj raději psal tužkou, abych ho mohl používat znovu a znovu . Mimochodem, oba chronografy níže mají Seiko stroj. VK63 asi nikoho nepřekvapí, ale otočený VD57 má jednu zvláštnost - chová se jako klasické tříručky s centrální vteřinovkou. Dan Henry 1962 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Cadola Testa Di Toro CD-1058 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno 22. dubna Autor Nahlásit Odesláno 22. dubna V 30. 1. 2026 v 21:39, VitekB napsal: Sice neznám jasnou odpověď proč, nejspíš nějaká druhá výrobní vada, o které jsem nevěděl, ale tento zákrok by mi měl pomoct nahonit nějaká procenta. Bylo zajímavý zažít jak přes ruku, srdce až na cílové místo prochází katetr, který jsem doposud znal jen z práce z obrazovky a srovnávat smartwatch s profi mašinou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zákrok bohužel nepřidal skoro nic, 20 tisíc kousků, jsem stále 70x pod normou. Poslední pokus, anastrozol - vedlejší účinky v kategorii "časté" nezní zrovna lákavě - deprese, řídnutí kostí, vypadávání vlasů . Preventivně jsem šel o víkendu rozjímat do přírody. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nikdy jsem nevlastnil boty na chození a je to fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno 7. května Autor Nahlásit Odesláno 7. května Vstával jsem o dovolené v 5 ráno, ale stejně to o kousek neklaplo . 3800 kusů hodinek, 75 000+ lidí se zapnutou notifikací na poslední produkční sérii. Teď přemýšlím, jestli chci od někoho z Velké Británie koupit kousek s vyšší procentuální přirážkou než u nových Rolexek a ještě nakrmit stát a Poštu, nebo počkat na novou beadblasted verzi v oceli namísto titanu s nižším pouzdrem a vyšší WR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno 10. května Autor Nahlásit Odesláno 10. května Tohle se mi úplně nepovedlo... bych skoro řekl ze se v nich už někdo hrabal a nedal tam klasické bílé těsnění i-profilu na sklo, ale použil sklenářský silikon nebo nějaké jiné lepidlo. Vůbec se mu nechtělo ven. Aspoň příležitost lehce prikrášlit pouzdro, když už je luneta dole. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno 18. května Autor Nahlásit Odesláno 18. května Zatímco čekám na díly na Seiko výše a další projekty, sleduji ty DWC Terra. Přeprodávání jede ve velkém, byť s APxSwatch se to nedá srovnávat. Na chronu24 jsem si psal s indickým týpkem, nabídl mi je ukázat na whatsappu, tam sem mu to zvednul. Ukázal mi víc než jen hodinky . Teď doufám, že v balíčku opravdu uvidím hodinky. Jeho bez trika už jsem viděl 1
VitekB Odesláno 5. června Autor Nahlásit Odesláno 5. června (upraveno) 6 týdnů 1 mg anastrozolu denně má teda zajímavý výsledky. To celkem vysvětluje proč mám zase chuť vše prodat . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. června uživatelem VitekB
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se