Arthur N. Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Pro mne v realu dobry a na pebeho fotkach jeste lepsi:) Tu menivou zelenou s tou zlatou docela zeru.
pebe Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 tak miniMM si prošly kůrou u p.Frýdla a vypadají docela k světu....až na tu velikost, ta se nezměnila a pořád je to 33mm prcek test po příjezdu do Nymburka dělaly si co chtěly bylo nutné vyměnit péro celková rozborka a vyčištění a zase složit dohromady strojek (je fakt maličký) a tradááá
villain83 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Jsou hezky, Instant by je mohl nosit jako prstynek.
pebe Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 děkuju akorát gumák jsem nechal doma, nečekal jsem že už budou na Poště...chtěl bych zkusit nějaký tah napasovat. Uvidim jak si na sebe zvykneme a jak dlouho vlastně vydrží doma.
Arthur N. Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 ty teda prokoukly, jsem zvědav, jaký tah jim pořídíš
sashator Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Moc pěkný jsou, být aspoň o 2mm větší, tak si je taky pořídím
pebe Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 tak ještě je varianta, že je bude nosit přítelkyně no, ale to na mě bude muset být moc hodná
pebe Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 to by bylo pěkný, viď jako mám letos 40, už jsem starej, a nějaký hodinky snad dostanu, jen si musim vybrat ty SPB053 jsou pěkné, by mi určitě taky slušely...no uvidím ještě taková hnusná fotka mobilem v tmavé kanceláři pro porovnání velikostí
sashator Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Jsou to fakt prťousi...no jsem docela zvědavej co si pořídíš...kolik máš vůbec ruku? nechce se mi to tady hledat
pebe Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 zápěstí mám lovečák cca 16cm nebude to nic světoborného, spíš to nadobro zredukovat už na nějakou únosnou mez a zklidnit se s jedněma hodinkama. Docela se mi líbí tyhle
pebe Odesláno 8. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 a asi poslední fotka těhle krásek, ráno poputují zase k páníčkovi
pebe Odesláno 11. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 chvilka před obědem, přišla guma jako tropic
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Ty jsi je měl jen půjčené ? Škoda podle mě Ti sedly skvěle a mi ostatně taky.... Asi je znovu koupím.
pebe Odesláno 11. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 půjčené a jako jsem se trochu seřídilmě by sedly, kdyby byly modré se stříbrnýma ručkama a indexama
Návštěvník Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Tak všechno se dá zařídit viz. beemanovi plány s moonama Mi se hodně líbí tahle barevná kombinace, akorát když jsem se je naposled pokoušel ve slušném stavu dražit na jap. yahoo tak šly za něco přes 1300 USD a to mi přišlo moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se