Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Tak chlapy,najlepsia cena Bondoviek,co som zohnal je necelych 34 tis.

Takze ak to prejde doma...tak po nich asi siahnem.

Lol to konzultujes doma ?! to musis sam a tajne!!! Ja rict doma kolik staly vole tak je ohen na strese ... :) I kdyz to byly moje prachy.

• po měsíci...
  • Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak to vyzerá,ze niekedy tento tyzden (asi zajtra) si pojdem pre tie Omegy.Definitívna

cena by mala byt (dufam :) ) nezmenená 30tis. a to,ako som uz písal, vo WOW Vankovka Brno.

Chcel som sa vas teda este spytat,co vsetko by som k tým hodinkám mal dostat (myslím zarucne papiere a

pod. veci)? Nerad by som totiz doma zistil,ze som zabudol na nejaku prkotinu...

Inak predpokladám,ze remienok sa da bezne nastavit na moju ruku ze?

Odesláno

Tiez som si ich asi pred mesiacom kupil v nemecku. Mali by byt v bielej kartonovej krabici, v nej cerveny kozenny box. Cerveny manual, dve karty - International waranty s peciatkou atorizovaneho predajcu a datumom + pictogram card. Seriove cislo je zospodu na usku pri heliovom ventile. Moje zacina na 900999xx.

Odesláno

Tak teda uz ich mam doma.Som s nimi zatial spokojný,cit o bola dobrá kupa sa ukaze

az casom,ale myslím si,ze ano.Pacia sa mi.Len by som mal na vas(zasvetenych) par dotazov.

Trapi ma napríklad to,ze mi nejde vytiahnut korunka s ktorou sa ovlada cas datum...Neviem

ci je to normálne,ze to ide zo zaciatku tak ztuha(bojím sa poriadne zabrat) ?

A potom este neviem,ako silno dotiahnut ten heliový ventil ?

Odesláno

Aha,tak uz som zistil,ako to je...treba to najprv odsrobovat....takze uz zostava iba otazka dotiahnutia,

neviem ako silno (obe korunky...).A este by ma zaujímalo,k comu vlastne sluzi ta oocna luneta?

Návštěvník YPO
Odesláno
Tak teda uz ich mam doma.Som s nimi zatial spokojný,cit o bola dobrá kupa sa ukaze

az casom,ale myslím si,ze ano.Pacia sa mi.Len by som mal na vas(zasvetenych) par dotazov.

Trapi ma napríklad to,ze mi nejde vytiahnut korunka s ktorou sa ovlada cas datum...Neviem

ci je to normálne,ze to ide zo zaciatku tak ztuha(bojím sa poriadne zabrat) ?

A potom este neviem,ako silno dotiahnut ten heliový ventil ?

zkus korunku odšroubovat .... směrem k sobě ...... ;)

Odesláno

Jediné,z coho som bol tosku sklamany bola ocel - myslel som,ze sa bude viac lesknut.

Tato je skor matná.Ale zasa na druhu stranu,pozeral som tam na TagHeurery v cenach okolo

50tis. a tie sa mi zdaly este matnejsie...

Odesláno

Dovolím si teda shrnut moj nazorna tieto hodinky.Za prve by som urcite uviedol,ze som spokojný s ich kupou.

Hodinky sa mi pacia a po dvoch dnoch nosenia som si na dennom svetle uvedomil,ze su aj dostatocne lesklé.

Zpracovanie sa mi zdá byt dost kvalitne .Je to pre mna uz aj "poriadny kus zeleza".

Chod je maximalne tichý.Obzvlast sa mi ale zalubil tah.Ten je proste nadherny (jeden z najkrajsich ake som videl).

Neviem uz co dodat,som spokojný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...