Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Auto-moto fórum.

No, tak furt pro tuhle partu zajimavejsi, nez na stejnem foru resit, ze mam 20-tyho ledna na skle dalnicni znamku z roku 2014...

Boze muj

A k tematu: z tehle dvou Cupra, jeste radeji nejakyho vostryho Golfa. Podlozene zkusenosti to nemam, jen pocitove, protoze s Alfou jsem nikdy nejezdil

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Já se přikláním k Alfě. Ale je to čistě emoční volba od stolu, prostě jenom představa, že do ní každé ráno nasedám, mi dělá dobře :D. Racionální volba velí zřejmě Cupru - novější model, větší výkon, nižší cena, je téměř jisté, že SEAT tu za dva tři roky bude, na rozdíl od Alfy atd. Neuvažoval jsi o Focusu ST?

Ale hodně mě zajímá, co ti bude milejší po odzkoušení, tak dej určitě vědět :). Já jel v Giuliettě 2,0 JTD TCT asi jenom 15 minut a přišlo mi to jako taková pohodová kombinace. Řazení a kickdown bych čekal možná rychlejší, ale když jsem to nechal na auto, tak jsem o řazení ani nevěděl, rozjezdy sametové. Nicméně nemám s automaty zkušenosti, takže bych nerad šířil nepravdy. A hlavně jsem to neměl přepnuté do dynamic modu, což prý udělá docela rozdíl a vsadil bych se, že u QV bude převodovka vyladěna trošku jinak. 

Upraveno uživatelem petr10
Odesláno

za mňa určite Cupra

jeden o vlastníkoch Alfy Romeo

- Kedy sa majitelia Alfy Romeo radujú ?

-Keď si Alfu kúpia a keď ju predajú ...       

:)

proboha... premejslim jak na to reagovat...asi radeji nijak :D

za sebe bych volil alfu... je to proste srdcovka, narozdil od tuctoveho "porad to bude "obycejnej" seat" leona... 

a mne jako alfistovi je tak nejak seat proti srsti (hlavne po tom, co k odesel de Silva)... takze za me- bud originalni a kup alfu:) svezeni v ni, ti nabidne jistou pridanou hodnotu, kterou jsem zatim v zadne jine znacce nepoznal...

Odesláno

Taky se připojím za Alfu. Mám už 4 italské auto ( FIAT i Alfa) a musím říct, že mně nikdy nenechalo ve štychu. Ano, trpí nemocemi, ale jsou to většinou banality. Oproti Koncernovým vozům, kde se výměna přrvodovky, turba, atd. nazývá běžnou údržbou a výměnou spotřebních částí. A u Alfy se smějí, že ti klepe čep za 200,-... Alfa je nejvíce SRDCOVÁ záležitost. A kdo Alfou nejezdil, nepochopí!

Odesláno

Tak nemam predsudky voci ziadnej znacke. Proste bud sa mi paci alebo nie . Ale ten seat neni tiez vobec spatny a urcite aj dobre jazdy. Ale moja blizka rodina maju vsetci Talianov tak asi aj ja ostanem. Ta Alfa je proste uzastna . Krasne auto co ma smrnc. A v matnej sedej nema chybu

Odesláno

Tak nemam predsudky voci ziadnej znacke. Proste bud sa mi paci alebo nie . Ale ten seat neni tiez vobec spatny a urcite aj dobre jazdy. Ale moja blizka rodina maju vsetci Talianov tak asi aj ja ostanem. Ta Alfa je proste uzastna . Krasne auto co ma smrnc. A v matnej sedej nema chybu

ne nadarmo se nakupuje srdcem ;)  Takže Ty vlastně jenom čekáš, až si do ní poprvé sedneš a bude jasno :cheers:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ne nadarmo se nakupuje srdcem ;)  Takže Ty vlastně jenom čekáš, až si do ní poprvé sedneš a bude jasno :cheers:

hehe, to aj ja tak vidim....  pri svojich konickoch je to aj spravne, rozhodovat sa srdcom! 

niekedy studeny kalkul neuspokoji....

drzim palce, aby si bol spokojny a vysmiaty!

Odesláno

Je to dost pravdepodobne :) Ten Seat je taka druha volba ,ze co keby nahodou

Launch edition je nějaká limitka, prý 500 kusů pro celý svět, je to tak? Budeš kupovat na Slovensku? Čím se to liší od normální QV?

JInak punto super. Zrovna nedávno jsem viděl (a hlavně slyšel) jak punto abarth, tak i 500 abarth a ten zvuk je fakt bomba, vůbec bych to od nich nečekal. Pětistovka navíc tůrovala v podzemkách, takže akustický zážitek na max :D

Odesláno

Neviem presne koľko kusov sa ma vyrobiť . Ale od normálnej QV sa asi hlavne líši , ze ma na motore hliníkový blok . Proste je to presne taký istý motor ako ma alfa Rómeo 4c. A potom nejaké detaili este .A aj spojku ma lepšiu .

Odesláno

Neviem presne koľko kusov sa ma vyrobiť . Ale od normálnej QV sa asi hlavne líši , ze ma na motore hliníkový blok . Proste je to presne taký istý motor ako ma alfa Rómeo 4c. A potom nejaké detaili este .A aj spojku ma lepšiu .

Aha, to je zajímavé. Čekal jsem spíše kosmetické, designové změny...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...