here Odesláno 18. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2008 (upraveno) Tak je to tady, UNION Glashütte s ETA strojky http://www.union-glashuette.com/ Nový web, nové logo, nové modely. Jako by snad ani jejich vlastní "od Glashütte Original" kalibr 26 nikdy neexistoval. Zde aspoň jeho historie http://www.thepurists.com/brandjpg/go/calibers/cal2611.html Upraveno 18. března 2008 uživatelem here Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2008 Globalizace tvrdě dopadla na Union, teď už to bude jen jedna z mnoha montoven. U mě Union zcela ztratil své kouzlo. A ty nové modely se mi nelíbí vůbec. Jediná možná pozitivní věc je, že ceny třeba půjdou dolů, ale bude o to někdo vůbec stát??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareks Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2008 Teď jsem si pročetl celé toto vlákno od začátku a přitom otevřel stránky unionu. Zprvu jsem nechápal o jakých "hodinkách" s vlastními kalibry se tu píše, navíc s tourbilonem!!! Už mají pouze ETA. Mimochodem, pilotní model PRIMU Tycho de Brahe je na tom úplně stejně, za 96000,- nabízejí celkem standardní hodinky s kalibrem 7751!!! původně jsem si myslel, že bych byl patriot a koupil české hodinky, ale za tu cenu sériovej cizí strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 19. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2008 Tady jsou hodinky vyráběné v roce 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 (upraveno) Co to tam na webu vlevo v koutě stojí??? jenom další swočky............ achich achich a takový to bylo nadějný, teď se zdá, že tu značku (brand) glashuette original prodala swočgrůp a nechala si jen mateřský brand - to vysvětluje i ty jiný motory, vždycky byly mateřský ..... Až tohle potká prim a zůstane jen elton ......... Upraveno 20. března 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se