Mike. Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 (upraveno) Richard "Mack" Machowicz provází pořadem Zbraně budoucnosti na Discovery Channel. Je to bývalý voják, působil 10 let v jednotkách U.S. Navy SEALs. Přes 20 let má zkušenosti s bojovými uměními (např. thajský box, kickbox, aikido, jujitsu, karate, ...) Sloužil také jako osobní ochranka a napsal také knihu. To jen krátce o něm, ale sleduju tento pořad a pokaždé si všimnu jeho hodinek , jenže nevím jaké to jsou. Tak se chci zeptat pánové, jestli někdo nevíte víc. Tady jsou fotky: (více jsem nenašel ) Upraveno 18. července 2007 uživatelem Michael
Karlos Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 (upraveno) Tak jsem se mrknul na stránky DSC a hned v prvním videu byl záběr na jeho hodinky. Třeba je někdo pozná. Jinak zbraně zajímavý. Upraveno 18. července 2007 uživatelem Karlos
sali Odesláno 18. července 2007 Nahlásit Odesláno 18. července 2007 (upraveno) Tak jsem se mrknul na stránky DSC a hned v prvním videu byl záběr na jeho hodinky. Třeba je někdo pozná. Jinak zbraně zajímavý. Myslím, že TAG Heuer Upraveno 18. července 2007 uživatelem sali
B.F.G. Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 No zrovna včera večer jsem se díval na jeden díl a na levé ruce měl úplně jiné hodinky. Korunka na levé straně, bíly ciferník, průměr odhaduju tak 44/46mm, stříbrná kovová barva, kovový tah. Na ciferníku bylo vidět nějaké komplikace, jenže on oběma rukama pořád mlel takže jsem nic víc nepochytil. Vzhledově mi to připadlo jako Breitling for Bentley.
steel Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Tak jsem se mrknul na stránky DSC a hned v prvním videu byl záběr na jeho hodinky. Třeba je někdo pozná. Jinak zbraně zajímavý. tag heuer seria 2000
Mike. Odesláno 19. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Pripada mi , ze na te prvni fotce jsou jine hodinky nez tady daval Karlos. :rolleyes: Ja ten porad sleduju pravidelne a pripada mi, ze ma stejne hodinky vzdycky, ale nikdy jsem nepoznal jake to jsou.
Karlos Odesláno 19. července 2007 Nahlásit Odesláno 19. července 2007 Myslím si, že má několikery hodinky. Tady je ještě záběr na sponu tahu a je jiná, než na úvodním obrázku. Je to video Predator: http://dsc.discovery.com/beyond/player.htm...itleId=31958334
Filini Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2008 tak pripajam obrazok zpredu co je to?
Mike. Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Je to už sice starší téma, ale není tady odpověď na poslední příspěvek ... Nedávno na WUS byl podobný dotaz a Mac nosí hodinky Chase Durer.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se