Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Richard "Mack" Machowicz provází pořadem Zbraně budoucnosti na Discovery Channel.

Je to bývalý voják, působil 10 let v jednotkách U.S. Navy SEALs.

Přes 20 let má zkušenosti s bojovými uměními (např. thajský box, kickbox, aikido, jujitsu, karate, ...)

Sloužil také jako osobní ochranka a napsal také knihu.

To jen krátce o něm, ale sleduju tento pořad a pokaždé si všimnu jeho hodinek :thumbsup_anim: , jenže nevím jaké to jsou. :crying_anim:

Tak se chci zeptat pánové, jestli někdo nevíte víc. :)

Tady jsou fotky: (více jsem nenašel :( )

19_m.JPG

18_m.JPG

73215.JPG

Upraveno uživatelem Michael
Odesláno (upraveno)

Tak jsem se mrknul na stránky DSC a hned v prvním videu byl záběr na jeho hodinky. Třeba je někdo pozná. Jinak zbraně zajímavý.

post-291-1184794739.jpg

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno (upraveno)
Tak jsem se mrknul na stránky DSC a hned v prvním videu byl záběr na jeho hodinky. Třeba je někdo pozná. Jinak zbraně zajímavý.

Myslím, že TAG Heuer

Upraveno uživatelem sali
Odesláno

No zrovna včera večer jsem se díval na jeden díl a na levé ruce měl úplně jiné hodinky. Korunka na levé straně, bíly ciferník, průměr odhaduju tak 44/46mm, stříbrná kovová barva, kovový tah. Na ciferníku bylo vidět nějaké komplikace, jenže on oběma rukama pořád mlel takže jsem nic víc nepochytil. :worried_anim: Vzhledově mi to připadlo jako Breitling for Bentley.

Odesláno

Pripada mi , ze na te prvni fotce jsou jine hodinky nez tady daval Karlos. :rolleyes: :rolleyes:

Ja ten porad sleduju pravidelne a pripada mi, ze ma stejne hodinky vzdycky, ale nikdy jsem nepoznal jake to jsou.

• po měsících...
  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...