Vena Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Díky všem za milé příspěvky, moji radost to znásobuje
Mati Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Gratuluji ke krásným hodinkám. Jak tě znám už přemýšlíš jaký další kousek by se hodil do sbírky.
Vena Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Gratuluji ke krásným hodinkám. Jak tě znám už přemýšlíš jaký další kousek by se hodil do sbírky.Díky Mati, první prispevek ke mne, toho si vazim Jak me znas, tak vis, ze si ted budu muset dat chvilku pauzu Ale premyslet se muze
Vena Odesláno 28. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Po čase přidávám tři fota z procházky podél Labe Hodinky zatím šlapou skvěle, cca +1s/den. Radost neopadá
ava Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Vůbec nemusím chrona, ale tyhle Omegy se mě líbí. Ty tlačítka také nemají chybu.
Vena Odesláno 7. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2015 Musím se ještě podělit o zkušenost s rezervou nátahu, která mě velmi mile překvapila. Kalibr Omega 3330 má oficiální rezervu 52 hodin. Já hodinky odložil v pátek k večeru a zastavily se v pondělí ráno v 8 hod, což, jestli dobře počítám, je cca 61 hodin. Spíš mám zkušenost, že hodinky vydrží méně než mají v "papírech".Přikládám ještě jedno foto z rachoty :-)
ave1112 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Aj ja sa pridavam a gratulujem su to naozaj nadherne hodinky :-) uzivaj si ich
NAO Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Odesláno 1. května 2015 Gratuluju ke skvělým hodinkám. Pohled na ně asi dlouho neomrzí
Wrch Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Jsou fakt parádní! Řekl bych, že ideální adept na definitivní chrona..
patprom Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Odesláno 2. května 2015 Gratuluji! Sedí ti perfektně. Taky po nich nějakou dobu pokukuju, ale mám tochu respekt z jejich tloušťky.
Vena Odesláno 4. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2015 Gratuluji! Sedí ti perfektně. Taky po nich nějakou dobu pokukuju, ale mám tochu respekt z jejich tloušťky.Díky. Jsou trochu vyšší, ale za chvilku to přestaneš vnímat. Alespoň je vidět, ze mas něco na ruce :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se