Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

hned začátkem roku jsem si udělal velikou radost. Musím říct, že jsem se na tenhle okamžik těšil a připravoval dost dlouho (několik let)  :-)  Ať už výběrem modelu nebo postupným, navenek nenápadným šetřením :-) Ale o to větší radost teď prožívám :-) Nakonec jsem vybral tyto Omegy.

Strojek detailně popisovat nebudu, snad jen název a stručná charakteristika:

- Omega 3330

- chronograph

- co-axial

- chronometer

- Si14 vlásek

- rezerva nátahu - 52 hodin

Musím zmínit jednu vychytávku a to posun datumovky tlačítkem v heliovém ventilu. Je na to v balení takové krásné "udělátko". Jde to ale posunout i třeba párátkem nebo propiskou, ale není to ono :-)

Ještě k přesnosti, zatím jdou cca +1,5 s/den.

Mám z nich opravdu velkou radost, furt na ně čučím, až jsem na chodníku několikrát málem trefil lampu :-)

Mějte se.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Obrovská gratulace. Máš je jenom na tahu, nebo i kaučuk.

Zatím jen na tahu, myslím, ze k nim sedí úplně nejlíp. Možná černo-červený Nato Strap do budoucna, uvidíme :)

Odesláno

Jsou bombastický. Myslím si, že ať je dáš na cokoliv, ihned je vrátíš na tah. Gratuluji ke splnění snu.

Návštěvník YPO
Odesláno

Musím zmínit jednu vychytávku a to posun datumovky tlačítkem v heliovém ventilu. Je na to v balení takové krásné "udělátko". Jde to ale posunout i třeba párátkem nebo propiskou, ale není to ono :-)

moh bys to příležitostně vyfotit ? .... to mňe zajímá 

a přidávám se ke kondolentům :)

Návštěvník YPO
Odesláno

no to vypadá dobře :) .... já myslel ten žlábek v tlačítku (jestli tam nějaký vůbec je ) ... ne ten nástroj i když vypadá líbezně ;)

Odesláno

no to vypadá dobře :) .... já myslel ten žlábek v tlačítku (jestli tam nějaký vůbec je ) ... ne ten nástroj i když vypadá líbezně ;)

Ja si to hned myslel, jak jsem to odeslal :) Prikladam foto s heliovym ventilem a malým důlkem uprostred :)

Odesláno

Velká gratulace, krásnej kousek. Jako majitel modelu s cal. 2500 závidím hlavně ten Si14 vlásek. To posunování datumovky je taky hodně zajímavý, ale asi jsem příliš konzervativní, nějak bych měl z tak inovativního a pro mne neznámého řešení strach :)

Jinak připomínám sčítací vlákno ;)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77156-keramick%C3%A9-bondovky-s%C4%8D%C3%ADt%C3%A1n%C3%AD/

Odesláno

Díky, chápu, taky jsem dost konzervativní, ale tenhle posun datumovky je docela příjemný. Nemusíš vyšroubovávat korunku (má jen dvě polohy) a jednou za dva měsíce jen jednou, v únoru víckrát :-), cvakneš a je to :clap:

Do sčítacího vlákna ještě dneska vletím :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...